Veistokoneesta rahoitusleasingilla käytössäsi alan parhaimmat koneet – vähennät vain kk-erät täysimääräisenä verotuksessa

Rahoitusleasingin kiinteä kuukausierä on suoraan vähennyskelpoinen yritystoiminnan kulu, ja viimeisellä erällä voi halutessaan lunastaa koneen yritykselleen.

IM-Technic on teollisuuden kunnossapitotöihin erikoistunut yritys. Tätä kärköläläistä yhtiöitä johtaa 59-vuotias Ismo Mäkelä. ”Teemme pääasiassa teollisuuden tuotantokoneiden korjauksia ja huoltoja. Suurin osa IM-Technicin asiakkaista koostuu lähiseudun yrityksistä.” Mäkelä kertoo. IM-Technicia hän on pyörittänyt jo yli 10 vuotta. Ismo työskentelee yrityksessään pääasiassa yksin, ja tarvittaessa käyttää apuvoimia työtilanteiden mukaan.

Veistokoneen asiakkaana Ismo on ollut jo neljä vuotta. ”Löysin Veistokoneen sattumalta ja sieltä löytyi tarpeisiimme sopivat koneet. Veistokoneesta on mahdollista hankkia koneita ja maksaa rahoitusleasing -sopimuksella erissä. Ismo on kokenut tämän vaihtoehdon hyväksi yritykselleen: ”Rahoitusleasingin kiinteä kuukausierä on suoraan vähennyskelpoinen yritystoiminnan kulu, ja viimeisellä erällä voi halutessaan lunastaa koneen yritykselleen.” Mikäli laitteita ei lunasteta leasing-sopimuksen päätyttyä, toimitetaan ne takaisin myyjälle. ”Sanoisin että jos on koneiden tarvetta, eikä halua sijoittaa kerralla koko summaa, tämä on hyvä vaihtoehto.” Mäkelä tuumaa.


Porajyrsimen kierteytysautomatiikka

Ismo osti Veistokoneelta neljä vuotta sitten Holzmannin porajyrsimen mallia ZX 50PC. ”Se on hyvä kone. Se hoitaa meillä IM-Technicillä porakoneen työt ja kierteiden teot koska siinä on kierreautomatiikka. Antaisin koneelle 1-5 asteikolla neljä tähteä.” Ismo kertoo.

 

Holzmann koneisiin löytyy varaosia myös takuuajan jälkeen
Valitse luotettava toimittaja jolta löytyy varaosia myös takuuajan jälkeen.