Yritysmyynnin kattavat palvelut kaikenkokoisille yrityksille.

Yritysmyyntimme suunnittelee ja räätälöi yksilöllisesti suuriakin kokonaisuuksia, joten voitte hankkia kerralla kaikki yrityksesi koneet ja laitteet aina pienestä hiomakoneesta tukkivannesahalaitokseen. Teidän ei tarvitse muuta kuin lähettää yhteydenottopyyntö ja me soitamme teille. Sitten voidaan käydä läpi minkälaiset koneet olisivat teille parhaiten sopivat. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti kaiken tarpeellisen!


Yrityksen ostot verkkokaupassa

Yritykset voivat ostaa tuotteita myös suoraan verkkokaupasta. Saatte aina ostoksesta kirjanpitokelpoisen kuitin. Yritysasiakkaana voit lähettää tarjouspyynnön kätevästi suoraan omalta päätelaitteeltasi, mikäli ostoksen kokonaishinta ylittää alarajan. Huomioithan, että tuotteiden hinnat eivät välttämättä aina laske normaalihinnoista. Lopulliseen tuotehinnoitteluun vaikuttaakin esimerkiksi tuotteiden kappalemäärät. Tarjouksellamme saat kuitenkin aina vähintäänkin varmistettua hintojen muuttumattomuuden tarjouksen voimassaolopäivään asti.

Tarjouksen maksuehto on 10 pv netto. Pidätämme oikeuden olla myymättä laskulla mikäli luototustarkastelu sitä edellyttää. Tähän vaikuttaa yrityksen koko ja riskiluokitus.

Voitte tehdä tiliasiakashakemuksen tästä

Jos ette halua tai ehdi rekisteröitymään tiliasiakkaaksi, voitte tilata laskulla käyttämällä Alisa yrityslaskua.

Alisa Yrityslasku

Ostaminen Alisa Yrityslaskulla onnistuu pelkkien yhteystietojen ja vahvan tunnistautumisen avulla. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustamansa yrityksen välisen yhteyden. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.

Lasku lähetetään Alisa Yrityslaskun toimesta ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiina tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskusta, olethan yhteydessä Alisan asiakaspalveluun:
• Sähköposti: yritysrahoitus@alisapankki.fi
• Puhelinnumero: 0293 230 910 (Arkisin klo 9-17, 0,1717 € /min)

Alisa Yrityslaskun mahdollistaa Alisa Pankki Oyj.

Lisätietoja Alisa Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: B2B-maksutapa verkkokauppoihin | Alisa Pankki