Palautusohjeet

Tehty kauppa on sitova eikä myyjällä ole velvollisuutta hyväksyä palautusta, ellei siitä ole erikseen sovittu. Sopimuksen mukaisesti toimitetut tavarat otetaan takaisin ja hyvitetään ainoastaan sillä ehdolla, että myyjä on hyväksynyt palautuksen. Tällainen tavara voidaan ottaa takaisin ainoastaan, mikäli se on alkuperäispakkauksessa ja -kunnossa.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Ennen tuotteen palautusta tai takuuhuoltoon lähettämistä, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse, niin tarkistamme palautusoikeuden tai takuun ja annamme palautusohjeet. Huomioithan, että pelkkä tavaran palauttaminen, tai paketin noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta, ei mene palautusoikeuden piiriin.

Peruutuksissa kauppasumma palautetaan asiakkaalle vähennettynä palautuksen rahtikulut hänen pankkitililleen muutaman pankkipäivän kuluessa. Myyjä ei vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista. 

Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Pakkaukseen ei saa kirjoittaa, merkitä tai liimata mitään ylimääräisiä teippejä ja tarroja, mukaan lukien matkahuollon tia postin lähetystarroja. Suosittelemme lähettämään palautuksen samassa pakkauksessa jossa se on tullutkin tai käyttämään muuta laatikkoa/muovikelmua. Palautuksen mukana tulee olla kuitti.

Rahat palautetaan aina samaan paikkaan josta ne ovat saapuneet. Mikäli järjestelmä kuitenkin vaatii erikseen tilinumeron on se hyvä olla kirjoitettuna esimerkiksi kuitin reunalle etukäteen. Mikäli palautuksessa ei ole toimittu ohjeiden mukaisesti ja tuote ei ole myyntikelpoinen, rahojen palautusta ei tulla tekemään. Asiakas voi tämän jälkeen noutaa tuotteen kuukauden sisällä toimipisteestämme tai vastaavasti voimme lähettää tuotteen takaisin, mikäli toimituskulut maksetaan. Mikäli tuotetta ei haeta tai toimituskuluja ei makseta kuukauden sisällä, tullaan tuote hävittämään.

Otattehan huomioon, että asiallinen ja ohjeiden mukainen palautus tekee meidän työstä helpompaa ja sujuvampaa ja palautuksesta nopeampaa. Lisätietoja voi saada asiakaspalvelusta tai verkkokaupan toimitusehdoista.


Palautusilmoitus