Veistokone Oy on saanut arvostetun Avainlippu-merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Veistokone Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Meiltä ostaminen on luotettavaa ja samalla tuet kotimaista työtä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Veistokone Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Meiltä ostaminen on luotettavaa ja samalla tuet kotimaista työtä.

Veistokone.fi on Veistokone Oy:n verkkokauppa, jossa myydään tee-se-itse-ihmisille ja alan ammattilaisille ammattilaistason koneita ja laitteita puuntyöstöön, metallintyöstöstöön, ohutlevytöihin ja rakennustöihin. Laaja valikoimamme on tarkoin valittu yli 15-vuoden kokemuksemme perusteella. 

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Jotta verkkokauppa voi saada Avainlipun käyttöönsä, tulee sen täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Yrityksen pääkonttorin ja johdon tulee olla Suomessa
  • Yrityksen tulee olla suomalaisessa omistuksessa
  • Palvelu tuotetaan Suomessa
  • Palvelun kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta
  • Lisäksi verkkokaupan tulisi esittää maksu- ja toimitusehdot selkeästi, asiakaspalvelun ja varaston tulisi olla Suomessa ja toimitusten tulee tapahtua Suomesta käsin. Verkkokaupasta pitää myös olla selkeästi löydettävissä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

 

Avainlippu-verkkokaupan haltija on aina asiakkaita palveleva yritys - ei ainoastaan tuotteita välittävä yritys. Avainlippumerkityn suomalaisen verkkokaupan valitsemisella on lukuisia positivisia vaikutuksia. Verkkokauppa työllistää suomalaisia suoraan oman henkilökuntansa osalta sekä epäsuorasti alihankintojensa kautta. Verkkokaupan pyörittämiseen liittyviä toimintoja on tänä päivänä helppo ulkoistaa ulkomaille: varaston ja logistiikan pyörittäminen, materiaalihankinnat, It-kehitystyö, ulkoistettu asiakaspalvelu - lähes kaiken voi nykyisin hankkia ulkomailta vaikka itse yritys olisikin suomalainen.

Kun kotimaiset yrityksen ostavat palveluja suomalaisilta kumppaniyrityksiltä, jäävät eurot Suomeen, tukien suomalaista yrittäjyyttä, työpaikkoja sekä toki suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa sillä verottaja luonnollisesti ottaa myös omansa tästä yhtälöstä.

Verkkokaupan suomalaisuus voi kuulostaa äkkiseltään itsestään selvyydeltä, mutta ei todellisuudessa ole sitä. 

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 5000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/
Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi


TYÖPAIKKAILMOITUS: MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ
Etsimme energistä ja johtamistaitoista myymäläpäällikköä liittymään joukkoomme! Jos olet kokenut myynnin ammattilainen ja sinulla on vahva kyky johtaa tiimiä, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävässä osallistut aktiivisesti myyntityöhön ja vastaat myymälän toimintojen esihenkilötehtävistä.