Meillä on palveleva myymälä

Veistokoneen myymälässä kohdataan kaikki ihmiset ihmisinä ja palvellaan yksityisasiakkaita ja yritysasiakkaita. Myymälässä on vaihtuva myyntinäyttely, jossa voit tutustua koneisiin.

Veistokoneen myymälässä kohdataan kaikki ihmiset ihmisinä ja palvellaan yksityisasiakkaita ja yritysasiakkaita. Myymälässä on vaihtuva myyntinäyttely, jossa voit tutustua koneisiin. Myymälän henkilökunta auttaa sinua vankalla ammattitaidolla kaikissa tarvitsemissasi asioissa. Autamme koneen valinnassa ja koneeseen sopivien lisävarusteiden valinnassa. Yhdessä asiakkaan kanssa löydämme parhaimmat ratkaisut niin kotiverstaalle kuin työpaikan verstaalle! 

Myymälästä voitte ostaa koneita, laitteita ja tarvikkeita, siis kaikkea mitä on meidän valikoimassa. Kortti tai käteismaksu onnistuu. Yritysasiakkaat voivat avata laskutustilin. Isommissa hankinnoissa yksityisasiakkaille on tarjolla ennakkolasku.

Isommatkin koneet voi samalla käynnillä lastata kyytiin varastolta.  Tässä oli monta hyvää syytä tulla käymään myymälässämme Espoossa!

 

Miksi on hyvä käydä myymälässä vertailemassa tuotteita?

Myymälässä käyminen tuotteiden vertailemiseksi tekee kokemuksesta interaktiivisemman ja informatiivisemman. Ensinnäkin, asiakas voi nähdä tuotteen todelliset ominaisuudet, kuten sen koon, muodon, teknisen toteutuksen ja rakenteen. Tämä auttaa asiakasta ymmärtämään, miten tuote sopii asiakkaalle ja miten se voi vastata heidän tarpeitaan. Toiseksi, myymälässä asiakkaalla on mahdollisuus kysyä suoraan myyjältä tuotteen yksityiskohdista ja saada välitöntä palautetta. Lisäksi myymälässä voidaan verrata tuotteiden hintoja reaaliajassa. Kaikki nämä tekijät auttavat asiakasta tekemään enemmän tietoisia ostopäätöksiä.


Veistokone Oy on saanut arvostetun Avainlippu-merkin
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Veistokone Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Meiltä ostaminen on luotettavaa ja samalla tuet kotimaista työtä.