Holzmann koneisiin löytyy varaosia myös takuuajan jälkeen

Valitse luotettava toimittaja jolta löytyy varaosia myös takuuajan jälkeen.

Oletteko törmänneet tilanteeseen, jossa lähes uuteen koneeseen ei löydy varaosia? Kone voidaan vaihtaa uuteen tai ottaa takaisin myyjän toimesta, jos takuu on voimassa. Takuuajan jälkeen jos jotain hajoaa niin kone muuttuu romuksi, kun ei löydy varaosia.  Kestävän kehityksen kannalta hyvin kyseenalaista toimintaa. 

Holzmann Maschinen on luotettava toimittaja, koska varaosia on saatavilla myös takuuajan jälkeen. Varaosia hallitaan nykyaikaisella järjestelmällä, jossa räjäytyskuvan perusteella voidaan etsiä juuri oikea osa. Kun olette ostaneet koneen meiltä, voidaan sarjanumeron ja räjäytyskuvan avulla löytää juuri oikea varaosa koneeseen. Itävallan varastossa on yli 10000 erilaista varaosaa varastoituna.

Miksi hyvä varaosien saatuus on tärkeätä?

Hyvä varaosien saatuus on tärkeää useista syistä. Ensinnäkin, se takaa, että työstökoneet, laitteet tai koneet pysyvät toimintakunnossa vähemmillä katkoksilla. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, joiden toiminta saattaa seisahtua kokonaan tai osittain, jos tietty laite tai työstökone hajoaa. Toiseksi, varaosien nopea saatavuus voi vähentää korjausaikaa, mikä pienentää seisokkien kustannuksia ja mahdollistaa normaalin toiminnan jatkamisen mahdollisimman pian. Lisäksi, varaosien hyvä saatavuus voi pidentää tuotteen elinikää, minkä ansiosta kuluttajat voivat säästää rahaa ja vähentää ympäristön kuormitusta.


Meiltä ostettuihin koneisiin saa varaosia ja palvelua vuosienkin jälkeen.


Meillä on palveleva myymälä
Veistokoneen myymälässä kohdataan kaikki ihmiset ihmisinä ja palvellaan yksityisasiakkaita ja yritysasiakkaita. Myymälässä on vaihtuva myyntinäyttely, jossa voit tutustua koneisiin.