Tuppeensahattua koivulankkua noin 40 vuotta vanhaa

Laadukasta oksatonta Suomalaista koivupuuta.

Nyt on ainutlaatuinen hetki ostaa noin 40 vuotta sitten raamilla tuppeensahattua koivulankkua. Tälläistä laatutavaraa tuskin toista kertaa tulee tarjolle, kun tämä kuorma on myyty. Puutavaran on sahannut jo edesmennyt ammattilainen 1980 -luvulla ja sahatavara on siitä lähtien ollut taapelissa. Laadukasta oksatonta Suomalaista koivupuuta. 

Saatavilla olevat vahvuudet ja pituudet:

Varastossa on 6 metrin pituisia tyvilankkuja toimitusmyynnillä. Espoon myymälässä on 3 metrin lankkuja vähittäismyynnissä.

Vahvuudet 80mm, 63mm ja 50mm.

Isommat erät myydään hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Pyydä tarjous

Suomalainen koivu sahatavarana ja puusepän teollisuudessa

Suomalainen koivu on yksi arvostetuimmista metsien luonnoista, ja siitä saatu sahatavaraa ja sen rooli puusepän teollisuudessa on merkittävä. Koivun puuaineksen laatu, kestävyys ja kauneus tekevät siitä ihanteellisen valinnan monille puuntyöstöprojekteille. Se on erityisen tunnettu sen kauniista, rikkaiden sävyjen puunkuori, joka voi vaihdella vaalean punaiseksi ja oranssiksi aina tumman ruskeaksi.

Suomessa koivusta kerätään sahatavaraa, jota hyödynnetään monissa rakennus- ja sisustusprojekteissa. On vaalea, kiiltävä puu, jolla on sileä, tasainen pinta, mikä tekee siitä suosittun valinnan huonekalujen, taideteosten ja rakennusmateriaalien valmistukseen. Lisäksi sen terva on arvokas resurssi, josta voidaan valmistaa erilaisia tuotteita, kuten saippuoita, voiteita ja lääkkeitä.

Puusepän teollisuudessa koivua käytetään monenlaisten tuotteiden valmistamisessa. Sen tasaista ja joustavaa puuainesta voidaan työstää monin tavoin luomalla upeita ja ainutlaatuisia huonekaluja, kuten pöytiä, tuoleja, hyllyjöitä ja muita sisustuselementtejä. Sen kestävyys ja vastustuskyky homeelle ja tuholaisille tekevät siitä erittäin kestävän ja pitkäikäisen puumateriaalin.

Suomalainen koivu on puumateriaali, joka tarjoaa kestävyyttä, tehokkuutta ja kauneutta. Sen monikäyttöisyys ja ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä elintärkeän osan Suomen metsätalouden ja puusepänteollisuuden ekosysteemiä. Se pystyy tukemaan Suomen metsätaloutta ja myötävaikuttamaan maan taloudelliseen vakauttamiseen ja ympäristön kestävyyteen.