VEISTOKONEELTA LÖYDÄT TYÖKALUT AIHIOIDEN KIINNITYKSEEN

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia työkaluja, jotka ovat välttämättömiä aihioiden kiinnittämisessä työstökoneisiin. Tutustu kattaviin viilapenkki, koneruuvipuristin, ristisyöttöpöytä ja jakopää valikoimiimme. Myymämme työkalut tarjoavat erinomaisen vasteen rahoillesi ja ovat rakennettu kestämään käyttöä.

Verkkokaupastamme löydät kaikki tarvitsemasi työstökoneiden kiinnitysratkaisut!


Viilapenkit eli RuustukitHaluatko pitää työkalusi terävinä ja kunnossa? Viilapenkin käyttö on tärkeä taito jokaiselle tee-se-itse ammattilaiselle. Viilapenkin avulla voit muotoilla, tasoittaa ja viimeistellä erilaisia materiaaleja, kuten puuta, metallia ja muovia. Oikeanlaisen viilapenkin valitseminen on tärkeää, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen ja työkalut pysyvät terävinä pidempään. Ei ole mitään pahempaa kuin hutera ja heiluva viilapenkki, joka aiheuttaa epätasaisia työjälkiä ja hidastaa muutenkin työn etenemistä.


Hyvän viilapenkin ominaisuuksiin kuuluu viilapenkin säädettävyys, tukevuus ja materiaalit, josta viilapenkki on tehty. Viilapenkki on oltava kestävä, jotta se ei liiku, kaadu tai halkea käytön aikana, mikä on välttämätöntä turvallisuuden ja tarkkuuden kannalta. Lisäksi säädettävyys on tärkeää, jotta penkkiä voidaan mukauttaa eri työtehtäviin ja käyttäjän koosta ja tarpeista riippuen.


TUTUSTU VIILAPENKKEIHIN

Koneruuvipuristin: Paras ystäväsi aihioiden kiinnittämisessä

Koneruuvipuristin on jokaisen koneistajan paras ystävä. Koneruuvipuristin on työkalu, joka on suunniteltu erityisesti aihioiden kiinnittämistä erilaisiin työstökoneisiin. Koneruuvipuristin tarjoaa erinomaisen pidon erilaisille materiaaleille, olipa kyseessä sitten puu, metalli tai muu materiaali. Sen vahva rakenne ja kestävät materiaalit takaavat pitkäikäisen käytön ja luotettavuuden. Koneruuvipuristimen säädettävä lukitusmekanismi mahdollistaa aihion ja koneruuvipuristimen säädettävyyden ja tarkan kiinnityksen. 

Olipa kyseessä esimerkiksi poraus tai jyrsintä niin koneruuvipuristin auttaa sinua varmistamaan turvallisen kiinnityksen ja tarkan työn jäljen. Älä enää tuhlaa aikaa ja vaivaa etsien sopivia kiinnitysratkaisuja, vaan hanki koneruuvipuristin ja keskity toteuttamaan projektisi laadukkaasti ja vaivattomasti.


TUTUSTU KONERUUVIPURISTIMIIN


Ristisyöttöpöydän hyödyt poraamisessa ja jyrsinnässä

Ristisyöttöpöytä on työkalu, joka mahdollistaa tarkan työtason siirtämisen pitkin kahta akselia; horisontaalisuuntaan (X-akselilla) ja pystysuoraan (Y-akselilla). Nämä ovat erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia poraamisen ja jyrsinnän yhteydessä.

Poraamisessa ristisyöttöpöytä mahdollistaa poranterän sijoittamisen äärimmäisen tarkasti. Tämä tarkkuus on erityisen arvokasta esimerkiksi sarjatuotannossa, tai kun suoritetaan erittäin tarkkoja töitä. Poran reikien sijainnien tarkka toisto on ristisyöttöpöydän avulla yksinkertaista ja luotettavaa.

Jyrsinnän osalta ristisyöttöpöytä parantaa merkittävästi jyrsintätyön tarkkuutta ja laatua. Sen avulla voidaan tehdä yhtenäisiä liikkeitä, mikä mahdollistaa tasalaatuiset urat ja pinnat. Lisäksi ristisyöttöpöytiä voidaan käyttää monimutkaisten muotojen luomiseen jyrsintätyössä, koska ne mahdollistavat tarkan työkappaleen sijoittelun jyrsimeen nähden.


TUTUSTU RISTISYÖTTÖPÖYTIIN

Jakopäällä saat työhösi lisää tarkkuutta ja monipuolisuutta.

Jakopää tai jakolaite on koneen osa, joka mahdollistaa työkappaleen tietyn asteisen kääntämisen tai pyörähtämisen. Jakopään avulla pora- tai jyrsintätyöt saavat lisää tarkkuutta ja monipuolisuutta. Jakopäätä hyödynnetään erityisesti silloin, kun työstettävän kappaleen tulee olla samaa muotoa eri puolilta tai kun kappaleessa tulee olla säännöllisen muotoisia reikiä tiettyjen kulmien välein.

Poraamisessa jakopää mahdollistaa tarkemman ja tasaisemman porauksen, koska se pitää poranterän paikallaan ja tasapainossa koko porausprosessin ajan. Tämä vähentää virheitä ja parantaa porauksen laatua. Jakopään avulla voidaan myös säätää porauksen kulmaa, mikä mahdollistaa monimutkaisten muotojen ja rakenteiden poraamisen.

Jyrsinnässä jakopään etuna on sen kyky liikuttaa työkappaletta jyrsimen alla. Tämä takaa tasaisen ja tarkkuutta vaativan työjäljen sekä pidentää koneen ja jyrsinterän ikää. Lisäksi jakopää voi kääntyä eri suuntiin, minkä ansiosta voidaan tehdä monimutkaisia kuvioita tai reikiä, jotka eivät muutoin olisi mahdollisia.


TUTUSTU JAKOPÄIHIN

Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.
Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.
Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.