Tutustu vaakavannesahoihin tästä

VAAKAVANNESAHAT

Tutustu vaakavannesahamallistoomme tästä!

Tutustu pystyvannesahoihin tästä

PYSTYVANNESAHAT

Tutustu pystyvannesahamallistoomme tästä!

Tutustu tukkivannesahojen terävalikoimaan tästä

TUKKISAHOJEN TERÄT

Tutustu tukkivannesahojen terävalikoimaamme tästä

TUKKIEN SAHAUS TUKKIVANNESAHALLA

Tukkivannesahat ovat erinomaisia laitteita, joita käytetään puun sahaamiseen tukkeihin tai lautoihin. Ne ovat yleisiä puutavaran valmistuksessa. Tukkivannesahat toimivat siten, että ne liikuttavat pitkää terää, joka on jännitetty kahteen suureen pyörään. Nämä pyörät pyörivät samanaikaisesti, ja sahaterä liikkuu ylös ja alas leikaten puuta tukkeihin tai lautoihin.

Tukkivannesahojen etuna on kyky sahata suuria määriä puuta nopeasti ja tehokkaasti eri paksuisista ja kokoisista tukkeista. 

Mallistossamme on erikokoisia ja mallisia tukkivannesahoja. Vannesahat on varustettu erilaisin ominaisuuksin. Ominaisuudet vaihtelevat tarkkuuden, säätömahdollisuuden, leikkauskapasiteetin, käytettävyyden ja turvatoimintojenkin osalta.

Myymämme sahat mahdollistavat tehokkaan puumateriaalin tuotannon moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten rakentamiseen, huonekalujen valmistukseen ja moniin muihin sovelluksiin.Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.

MILLAISEN TUKKIVANNESAHAN TARVITSEN?

Hyvä tukkivannesaha riippuu käyttötarkoituksesta ja tarpeista, mutta yleisesti ottaen hyvä tukkivannesaha on sellainen, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn, tarkkuuden ja tehon. Tässä muutamia piirteitä, jotka usein määrittelevät hyvän tukkivannesahan:

  1. Teho ja leikkauskapasiteetti: Hyvä saha tarjoaa riittävän tehon leikkaamiseen eri kokoisille ja kovuusasteiltaan vaihteleville puutukkeille. Se pystyy käsittelemään eri paksuisia tukkeja ja tarjoaa säädettävyyttä leikkauskapasiteetissaan.

  2. Tarkkuus ja säädettävyys: Saha, jossa on tarkkuutta parantavia säätömahdollisuuksia, kuten korkeuden, kulman ja terän nopeuden säätö, mahdollistaa erilaisten leikkausten tekemisen eri puumateriaaleille.

  3. Kestävyys ja luotettavuus: Laadukkaat materiaalit ja rakenteet takaavat sahan pitkän käyttöiän ja vähentävät huoltotarvetta. Luotettavuus on tärkeää, jotta saha pysyy tehokkaana ja toimintavarma.

  4. Turvallisuusominaisuudet: Hyvät turvallisuusominaisuudet, kuten teränsuojukset, hätäpysäytysmekanismit ja suojakotelot, ovat tärkeitä työskenneltäessä tukkivannesahan kanssa.

  5. Käyttömukavuus: Ergonominen suunnittelu ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet, kuten helppo terän vaihto tai säädettävät työkorkeudet, tekevät sahasta miellyttävämmän käyttää.

  6. Hinta-laatusuhde: Hyvä tukkivannesaha tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen tarjoamalla monipuolisia ominaisuuksia ja luotettavaa suorituskykyä kohtuulliseen hintaan.

Valittaessa tukkivannesahaa on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeet ja käyttövaatimukset, jotta löytää parhaiten sopivan sahan kyseiseen työhön tai tuotantoon. Lisäksi kannattaa huomioida valmistajan maine ja tarjottavat takuut ja huoltopalvelut, jotka voivat vaikuttaa sahan kokonaisarvoon.


Tukkisahoistamme Holzmanin tukkivannesahat ovat harrastekäytöön sopivia ja Tehnikan vannesahat ovat puolestaan ammattikäyttöön soveltuvampia.

ONKO TUKKISAHOIHIN SAATAVILLA VAIHTOTERIÄ JA VARAOSIA?

Kyllä. Myymämme sahat ja sahatarvikkeet ovat tunnettujen valmistajien valmistamia joihin on myös vuosien jälkeenkin saatavilla huolto- ja varaosia . Ostamalla tukkivannesahan meiltä voit varmistua siitä, että tukkisahakalustosi huolto- ja varaosien kuin laadukkaiden vaihtoterienkin saanti on aina turvattu.

Ennen varaosien tilaamista on hyvä ottaa koneen tyyppikilven tiedot ylös. Tyyppikilven tiedoilla varmistamme, että saat koneeseesi juuri oikeat varaosat.
Lisätietoa varaosien tilauksesta saat info@veistokone.fi tai numerosta 020 78 51 540

OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN

HUOMIOITHAN, ETTÄ SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI MUUTAMIA TUKKIVANNESAHAMALLEJA ON SAATAVILLA VAIN RAJOITETUSTI!


Erottele useampi sähköpostiosoite pilkulla
Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.