PURUIMURIT - TARJOUSPYYNTÖ


Purunpoistojärjestelmän rakentamisessa tarvitaan eri määrä erilaisia komponentteja. Alla olevalla kaavakkeella voit helposti pyytää tarjouksen puruimuripaketista.
Jos et tiedä tarkalleen mitä kaikkia komponentteja puruimurin lisäksi tarvitset niin voit kysyä niistä Lisätiedot -kentässä.Kokemus on osoittanut, että kannattaa valita pykälää tai kahta suurempi puruimuri, kuin on ensiksi ajatellut. Puuntyöstössä, etenkin höyläyksessä liian pieni imuteho heikentää työjälkeä kun lastut ei kerkeä alta pois.
Valitsemalla hienosuodatin valinnaksi kyllä niin valitsemme tarjoamaamme koneeseen sopivan hienosuodattimen. 
Tutustu hienosuodattimiin tästä.


Tutustu puruletku vaihtoehtoihin tästä.

Supistajalla sovitetaan halkaisijaltaan erikokoiset puruletkut toisiinsa. 
Tutustu supistaja vaihtoehtoihin tästä.
Letkuyhteillä yhdistetään halkaisijaltaan samankokoiset puruimurin letkut toisiinsa.
Tutustu letkuyhteisiin tästä.
Oksahaarayhde on yhde jossa on kolme liitosta. Oksahaarayhteen putken puolivälistä lähtee 45 asteen kulmassa yksi yhde.
Y-haarayhteessä on kolme liitosta, jossa kaikki liitokset ovat halkaisijaltaan saman kokoisia. Y-haarayhteen yhdessä haarassa on sulkupelti.
Kolmihaarayhteessä on neljä liitosta. Kolmihaarayhde on tulppamainen yhde, jonka alkupäässä on yksi liitäntä ja loppupäässä kolme samankokoista liitäntää. Kolmihaarayhteessä ei ole sulkupeltiä.
Tutustu haarayhteisiin tästä.

Puruletkun pikakiinnittimellä kiinnität puruimurin imuletkun nopeasti työstökoneesta toiseen työstökoneeseen. 
Pikakiinnitysholkki liitetään imuletkun sisään, jonka jälkeen imuletkun voi nopeasti vaihtaa koneesta toiseen ilman klemmarin kiristyksiä.
Puruletkun pikakiinnittimellä pidennät imuletkun käyttöikää.
Pikakiinnitin holkit ovat liitostavaltaan uros-naaras sovitteinen.
Tutustu pikakiinnittimiin tästä.
Puruimurisuulakkeita on jalkamallisia, jotka soveltuvat esimerkiksi puusorvi ja alajyrsin käyttöön,
sekä lattialla liikuteltavia lattiasuulakkeita, jolla saa lattiapurut paremmin imuroitua pois. 
Tutustu puruimurisuulakkeisiin tästä.


PURUIMURIT VERSTAASEEN

Pussimallinen purunimuri on erittäin hyödyllinen laite verstaassa monesta syystä. Ensinnäkin, se auttaa pitämään työskentelyalueen puhtaana ja siistinä. Puru ja muut jätteet voivat olla häiritseviä ja ne voivat tehdä verstaasta sekavan ja epäjärjestyksessä olevan, hankaloittaen työskentelyn tehokkuutta ja mukavuutta. Purunimurin avulla työntekijät voivat helposti ja nopeasti siivota jätteet pois, jolloin tila pysyy siistinä ja toimivana.

Toiseksi, pussimallinen purunimuri tehostaa työskentelyä ja vähentää hävikkiä. Purunimurin avulla voidaan imuroida poistuvat purut suoraan työstökoneista, mikä pienentää materiaalihävikkiä ja minimoi ympäristövaikutukset. Teknisen toiminnan lisäksi purujen imurointi hyödyttää myös työntekijän terveyttä ja turvallisuutta. Puru ja muut pienet hiukkaset voivat aiheuttaa hengitysongelmia tai ärsyttää silmiä, joten niiden poisto on tärkeää. Etenkin pitkäaikaisessa työskentelyssä purua hengittävien henkilöiden terveys voi olla vaarassa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, pussimallinen purunimuri voi myös auttaa estämään tulipaloja. Puupuru voi olla erittäin syttyvää, joten sen kertyminen verstaaseen voi lisätä tulipalon riskiä. Purunimurin avulla puupuru voidaan imuroida pois tehokkaasti ja tulipalon vaaraa voidaan näin ollen vähentää.

Tutustu puruimuri malleihimme


Purunpoistojärjestelmän tarvikkeet

Purunpoistojärjestelmän rakentaminen vaatii erilaisia osia, kuten yhteitä ja puruletkuja. Käytettävissä on monenlaisia ​​vaihtoehtoja, jotka voivat mukauttaa järjestelmän vastaamaan tarpeitasi.

Ensimmäinen askel on harkita, minkäkokoinen puruletku on tarpeen purunpoistojärjestelmässä. Letkun koko riippuu usein laitteiston tyypistä ja siitä, kuinka paljon purua se tuottaa. Useimmiten käytetyt puruletkujen koot ovat 100mm, 120mm, 150mm ja 200mm.

Toinen tärkeä osa on yhteet, jotka yhdistävät letkut ja koneet toisiinsa. Yhteiden avulla voit järjestelmän eri osat liitettyä toisiinsa turvallisesti ja tehokkaasti. Yhteitä on saatavilla monenlaisia, mukaan lukien T-yhteet, Y-yhteet, 45 asteen kulmayhteet ja suorat yhteet. Ne auttavat liittämään puruletkut toisiinsa tai suoraan koneeseen tai sulkupelteihin.

Sulkupellit ovat myös tärkeä osa purunpoistojärjestelmää. Ne mahdollistavat järjestelmän osien avaamisen ja sulkemisen, jolloin voidaan ohjata ilmavirtausta ja purun liikkumista. Sulkupeltejä on saatavana eri kokoisille letkuille ja ne voidaan asentaa suoraan puruletkuihin tai yhteisiin.

Lopuksi, suulakkeet ovat välttämättömiä purun keräämiseksi koneesta ja ohjaamaan se purunpoistojärjestelmän läpi. Ne asennetaan yleensä koneeseen yhteyteen ja ne voidaan yhdistää puruletkuihin yhteiden avulla.

Kaikkien näiden komponenttien avulla voit rakentaa tehokkaan ja mukautetun purunpoistojärjestelmän, joka vastaa työpaikkasi tarpeita.

Tutustu purunpoistotarvikevalikoimaan


Purunpoistokoneiden hienosuodattimet

Puruimuriin on syytä asentaa hienosuodatin, koska se on välttämätön osa, joka takaa laitteen tehokkaan ja terveellisen toiminnan. Hienosuodattimen tärkein tehtävä on kerätä ja suodattaa ilmasta ne pölyhiukkaset, jotka ovat liian pieniä tavallisten suodattimien sieppaamiseksi. Tämä on erityisen tärkeää, koska nämä hienojyväiset partikkelit, joilla on alle yhden mikronin koko, voivat olla hengitysvaaroja ja aiheuttaa terveysongelmia.

Viime kädessä hienosuodatin on tärkeä sijoitus puruimurin toiminnan tehokkuuden, pitkäikäisyyden ja terveellisen ympäristön kannalta. Olipa kyse teollisuuden, puusepän verstaan tai kodin puhdistuksesta, hienosuodattimen sisällyttäminen puruimuriin on tärkeää terveellisen ja puhtaan ilman ylläpitämiseksi.

Tutustu puruimurien hienosuodattimiin


Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.