Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.

Pumppukärryt eli haarukkavaunut

Millaisen pumppukärryn tarvitset?


Rakkaalla lapsella on monta eri nimeä, näin on myös pumppukärryilläkin. Toiset kutsuvat niitä haarukkavaunuiksi, toiset pumppukärryiksi ja kolmannet lavansiirtovaunuiksi tai milloin milläkin termillä aina tunkkikärryistä tehdaspotkulautoihin. Kutsuttiin pumppukärryä sitten millä kutsumanimellä tahansa niin valitse aina tarpeisiisi sopiva pumppukärry! Etsitkö pumppukärryä lähettämöön, varastoon vai tuotantotilaan? Valikoimassamme on pumppukärryjä niin vaakatoiminnolla kuin sähköavusteisinakin. Lisäksi meiltä löytyy ilman mitään hienouksia olevia peruspumppukärryjä. Jos et tiedä millaisen pumppukärryn tarvitset niin lue alta enemmän tai ole meihin yhteydessä.


Lähetätkö tai vastaanotatko lähetyksiä, jotka pitää punnita?


Silloin järkevin valinta on punnitseva haarukkavaunu eli vaakapumppukärry, jonka varsinainen käyttötarkoitus ei ole niinkään rämisevä ja pärisevä tavaroiden siirtely tuotantotiloissa vaan vaakapumppukärryn paikka on lähettämössä, jossa tarkoitus on lähetettävien ja vastaanotettujen tavaroiden punnitus.

Kun liiketoimintaasi kuuluu lähetysten toimittamista ja niiden punnitsemista niin valitsemalla pumppukärryn vaa'alla säästät niin punnitukseen käytetyssä ajassa, toimituskulujen määrässä kuin erillisen vaakakaluston hankinnassa. Samoin, jos liiketoimintaasi kuuluu erilaisten erikseen punnittavien tavaraerien vastaanottoa niin pumppukärry, jossa on vaaka nopeuttaa työn tekemiseen käytettyä aikaa.


Onko siirreltävät tavarat raskaita, siirrot toistuvia tai siirtomatkat pitkiä?

Silloin valintasi on tuotanto, varastotöihin tai kuormanpurkuihin soveltuva sähkökäyttöinen haarukkavaunu eli sähköpumppukärry.
Tavaroiden siirtelystä aiheutuvaa työn ja nivelten kuormitusta voi varsinkin varasto ja tuotantotöissä hyvin vähentää sähköpumppukärryllä. Sähköpumppukärryn ajo ja nosto toimivat sähkömoottorilla. Sähköpumppukärry maksaa itsensä takaisin nopeampana kuormankäsittelynä sekä työn aiheuttaman kuormituksen pienentäjänä.


Mikä ihmeen peruspumppukärry?

Peruspumppukärry toimii niin hallissa, hitsaamossa, varastossa kuin kuorma-auton matkassakin. Peruspumppukärry toimii ns. ympäristössä kuin ympäristössä. Jos käyttömääräsi on pienempiä, kuormat kevyempiä tai et tarvitse vaakaa niin silloin sinulle käy pumppukärryjen jantunen eli peruspumppukärry.


Pumppukärryn käyttöikä ja elinkaari?

Aina silloin tällöin pumppukärryille voi sattua myös vahinko ja ne voivat ottaa ennalta odottamattomia osumia tai ne voivat vahingossa tipahtaa lastauslaiturilta. Tunnetun ja laadukkaan pumppukärryn tunnistaa siitä, että niihin on myös tällaisten tilanteiden sattuessa saatavilla varaosia. Myymissämme Holzmannin pumppukärryissä on valmistusnumero, jonka avulla saat aina tilattua rikkoutuneen osan tilalle uuden varaosan. Varaosapalvelumme ansiosta kauttamme ostamallasi Holzmannin pumppukärryllä on pitkä käyttöikä ja elinkaari.
Pumppukärry

Pumppukärry, jota kutsutaan myös haarukkavaunuksi, on tehokas ja käytännöllinen kuljetusväline, joka tarjoaa ratkaisun monille materiaalinkäsittelyhaasteille. Tyypillisesti se koostuu kahdesta haarukasta, jotka voidaan nostaa lattialta nostomekanismin avulla, jotta kuorma voidaan nostaa ja siirtää paikasta toiseen.

Käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, mikä tekee pumppukärrystä hyvin suositun työvälineen varastoissa, jakelukeskuksissa ja teollisuusympäristöissä. Niiden avulla voidaan helposti käsitellä useita kuormia, mukaan lukien puutavara, rei'itetyt lavat jne. Samalla se helpottaa kuormien liikuttelua, parantaa työtehoa ja vähentää fyysistä rasitusta, parantaen työntekijöiden turvallisuutta ja hyvinvointia.

Pumppukärryt ovat yleensä valmistettu teräksestä tai alumiinista, mikä tekee niistä kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne on suunniteltu kestämään raskaita kuormia, ja niiden kapasiteetti voi olla jopa useita tuhansia kilogrammoja.

Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.