Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.

LAADUKKAAT KLAPIKONEET VEISTOKONEELTA


Olemme luotettava ja suosittu klapikoneiden jälleenmyyjä Suomessa. Klapikone valikoimastamme löydät klapisirkkelit ja halkomakoneet niin isoon kuin pieneen tarpeeseen. Valikoimaan kuuluu myös erilaisia koneita, jotka sopivat niin kotikäyttöön kuin ammattimaiseenkin polttopuun valmistukseen. Useat asiakkaamme kehuvat tarjoamiamme koneita niiden erinomaisen laadun, helppokäyttöisyyden, kestävyyden ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi.

Asiakkaamme ovat erityisesti korostaneet, kuinka tehokkaita ja nopeita myymämme klapikoneet ovat, jolloin puun klapien valmistus sujuu helposti ja vaivattomasti. 
Lisäksi moni kehuu myymiemme koneiden turvallisuusominaisuuksia ja sitä, kuinka hyvin ne ovat suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin.

Jos mietit minkä klapikoneen valitsisit, valikoimamme on ehdottomasti tarkastamisen arvoinen. 
Klapikone valikoimastamme löydät klapisirkkelit ja halkomakoneet niin isoon kuin pieneen tarpeeseen.KLAPISIRKKELIT


Valikoimassamme olevat  klapisirkkelit ovat kunnon halkosirkkeleitä ja ne eivät hyydy heti pienen näreen edessä. Myymämme klapisirkkelit on kunnon halkosirkkeleitä, joilla katkeaa muukin kuin ranteen paksuinen riuku.

Esimerkiksi 230V valovirralla toimivassa ja 57 kg painavassa klapisirkkelissä on moottoritehoa 3000 wattia ja jytymmässä 400V voimavirralla toimivassa klapisirkkelissä moottoritehoa on jo 5000 wattia ja se painaa 88 kg.
 

TUTUSTU KLAPISIRKKELI VALIKOIMAAMME

HALKAISU- JA HALKOMAKONEET

Halkomakonevalikoimastamme löytyy halkomakoneet 10 tonnista 30 tonnin puristusvoimaan. Käyttövoimana halkomakoneissamme on joko 230 voltin valovirta tai 400 voltin voimavirta moottorit. Lisäksi osassa halkomakoneita on kytkentämahdollisuus traktorin voiman ulosottoon ja nostovarsiin. Näillä vankkarakenteisilla halkaisukoneilla onnistuu isonkin puun halkaisu. Näillä halkomakoneilla tehdään halkoja!

Mainitsemisen arvoinen asia on, että 10 tonnin puristusvoiman halkaisukone toimii valovirralla ja sen moottoriteho 3,0 kW S6. Tästä isommat halkaisukoneet toimivatkin jo 400V voimavirralla.

TUTUSTU HALKOMAKONE VALIKOIMAAMME

OKSASILPPURIT JA HAKETTIMET

Polttomoottorikäyttöisillä oksasilppureillamme saat oksat ja perkuujätteet kätevästi hyötykäyttöön. Oksasilppureita on valikoimassamme 3 kW - 9 kW väliltä ja valikoimassamme olevilla oksasilppureilla hakettaa sitä pikkuisen paksumpaakin oksaa.

Esimerkiksi 4,1 kW moottoriteholla varustettu polttomoottorikäyttöinen oksasilppurimme hakettaa jopa 100 mm halkaisijalla olevat oksat ja 9 kW oksasilppuri jopa 120 mm halkaisijalla olevat oksat.


TUTUSTU OKSASILPPUREIHIMME

MOOTTORIKOTTIKÄRRYT

Moottorikottikärryillä kuljetat halot, klapit tai vaikkapa hakkeet helposti oikeaan paikkaan. Moottoroidut kottikärryt toimivat akulla ja niillä on mukava kuljettaa polttopuita vaikka olisi rinnemaastoa. 


TUTUSTU MOOTTORIKOTTIKÄRRYIHIN

MINIDUMPPERIT

Minidumpperilla kuljetat pikkupöllit kätevästi metsästä halontekopaikalle tai valmiit halot halontekopaikalta liiteriin. Minidumppereita meillä on telaketjumalleja sekä ilmakumipyörämallisia. Minidumpperit ovat joko polttomoottori tai akkukäyttöisiä.

Jos haluat hifistellä niin meiltä löytyy minidumpperia myös kauko-ohjattavana versiona. Kauko-ohjattavan minidumpperin kauko-ohjaimen kantomatka on n. 100 metriä riippuen ympäröivästä maastosta. 

TUTUSTU MINIDUMPPERI VALIKOIMAAMME

Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.
Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.
Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.