View as Luettelo Ruudukko

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. TEHNIKA ZBL-P50H hinattava tukkivannesaha heti varastosta Uusi-21%
  TEHNIKA ZBL-P50H hinattava tukkivannesaha heti varastosta

  Nyt heti varastosta ja vielä vanhaan hintaan. Huippuluokan saha kaikilla lisävarusteilla. Myydään rekisteröitynä ja katsastettuna valmiina käyttöön.

  Pohjois-Euroopassa valmistettu henkilöautolla hinattava tukkivannesaha. Sahausleveys 630mm ja 6500mm pitkille tukeille. 22hp polttomoottori.

  Lisätietoja
  Nyt vain 29 900,00 € Normaali hinta 37 900,00 €
 2. TEHNIKA ZBL-P50H hinattava tukkivannesaha
  Ammattikäyttöön tukeva ja tehokas pohjois-euroopassa suunniteltu ja valmistettu hinattava tukkisaha hyvin vahvalla rakenteella. Saha on erityisesti suunniteltu pohjoisen havu- ja lehtipuiden sahaamiseen. Saha on nopeasti asetettu käyttövalmiiksi ja päivän aikana ehtii hoitamaan useamman kohteen. Hinausnopeus max. 80 km/h. Lisätietoja
View as Luettelo Ruudukko

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

siirrettävät sahat

Hinattava tukkivannesaha on todellinen teho sahalaitos. Traktorin perässä vedettävä kenttäsirkkeli on tänä päivänä liian hidas siirtymään kohteesta toiseen. Vedettävän vaakavannesahan voi siirtää kohteeseen 80 km/h nopeudella ja moottoriteitä pitkin. Sahalaitokseen on saatavilla hydraulinen tukinnostin ja hydraulinen tukinpyöritin jolloin ei isompikaan sahausurakka käy liian raskaaksi. Isojen tukkien kanssa voi olla mahdotonta toimia ilman tukinnostinta.