Palautusohjeet

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus etämyynnissä, jonka sisällä tulee tehdä itse palautus tai palautusilmoitus. Palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita. Palautusilmoituksen jälkeen palautettavat tuotteet tulee toimittaa Veistokone-fi varastoon 14 päivän sisällä. Tuotteet voi tuoda itse toimipisteeseemme tai palauttaa Matkahuollon kautta palautustunnuksella 9519223. Isompien tuotteiden kohdalla ottakaa ensi yhteys asiakaspalveluun. Toimipisteestä noudettavia postipaketteja / bussipaketteja ei haeta ja Posti-ennakolla / Bussi-ennakolla lähetettyjä paketteja ei lunasteta.

Palautusosoite on:

Veistokone-fi
c/o DOFAST Logistic
Vitikka 2
02630 Espoo

Peruutuksissa kauppasumma palautetaan asiakkaalle vähennettynä palautuksen rahtikulut hänen pankkitililleen muutaman pankkipäivän kuluessa. Myyjä ei vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista. 

Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Pakkaukseen ei saa kirjoittaa, merkitä tai liimata mitään ylimääräisiä teippejä ja tarroja, mukaan lukien matkahuollon tia postin lähetystarroja. Suosittelemme lähettämään palautuksen samassa pakkauksessa jossa se on tullutkin tai käyttämään muuta laatikkoa/muovikelmua. Palautuksen mukana tulee olla kuitti.

Rahat palautetaan aina samaan paikkaan josta ne ovat saapuneet. Mikäli järjestelmä kuitenkin vaatii erikseen tilinumeron on se hyvä olla kirjoitettuna esimerkiksi kuitin reunalle etukäteen. Mikäli palautuksessa ei ole toimittu ohjeiden mukaisesti ja tuote ei ole myyntikelpoinen, rahojen palautusta ei tulla tekemään. Asiakas voi tämän jälkeen noutaa tuotteen kuukauden sisällä toimipisteestämme tai vastaavasti voimme lähettää tuotteen takaisin, mikäli toimituskulut maksetaan. Mikäli tuotetta ei haeta tai toimituskuluja ei makseta kuukauden sisällä, tullaan tuote hävittämään.

Otattehan huomioon, että asiallinen ja ohjeiden mukainen palautus tekee meidän työstä helpompaa ja sujuvampaa ja palautuksesta nopeampaa. Lisätietoja voi saada asiakaspalvelusta tai verkkokaupan toimitusehdoista.