METABO – PROFESSIONAL POWER TOOL SOLUTIONS

Metabo tarjoaa ammattilaisille kestäviä ratkaisuja koostuen sähkötyökaluista, tarvikkeista ja luotettavista huoltopalveluista jotka tuottavat lisäarvoa tänään ja huomenna.
Metabo koneista löytyy kattava valikoima keskittyen erityisesti metalli- ja rakennusteollisuuden sekä remontoinnin tarpeisiin.

Metabowerke GmbH Saksan Nürtingenissä on perinteikäs ammattikäyttöön tarkoitettujen sähkötyökalujen ja tarvikkeiden valmistaja. Metabo –tuotemerkillä on kattava valikoima koneita ja tarvikkeita etenkin pääkohderyhmillemme metallinkäsittelyn ja metalliteollisuuden sekä rakennus- ja remonttialan ammattilaisille. Vuonna 1924 Saksan Schwabenin Nürtingenissä perustettu Metabo on nykypäivänä keskikokoinen yritys, jonka tuotantolaitokset löytyy Nürtingenin ohella myös Kiinan Shanghaissa. Metabo on edustettuna maailmanlaajuisesti 25 sisaryhtiön ja 100 maahantuojan toimesta.

Metabossa yhdistyvät hyvä ergonomia, turvallisuus, taloudellisuus, ympäristöystävällisyys, korkea laatu, parhaat materiaalit sekä aukoton laadunvarmistus. Metabolla on parhaat ratkaisut kaikkiin teollisuuden osa-alueisiin, kunnossa- ja ylläpidosta tuotannon eri tarpeisiin.

Akkuporakoneet
Ruuvinvääntimet
Porakoneet
Hiomakoneet
Iskuporakoneet
Poravasarat
Kulmahiomakoneet
Pisto- ja puukkosahat
Käsisirkkelit
Yläjyrsimet
Hiomakoneet

Valitsemalla Metabon saatte tuotteen joka:

- Täyttää tiukimmat turvamääräykset

- On käynyt läpi erittäin vaativat kestävyys- ja laatutarkastukset

- On suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä äärimmäisissä olosuhteissa

- Auttaa sinua tekemään työsi nopeammin ja turvallisemmin

 

Metabon kansainväliset kotisivut: www.metabo.com


Metabo logo