MACK ja BABEL tuotteet

Voitte tutustua valikoimaan kuvastojen avulla. Tuotteita on hyvin saatavilla kilpailukykyiseen hintaan.

  Koko MACK kuvasto ( 20MB)

  Koko BABEL kuvasto (1 MB)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ilmoitetut hinnat ALV 0% ilman toimituskuluja

 

Yritys on perustettu vuonna 1986 nimellä MACK GmbH. Vuodesta 2003 yritys on toiminut nykyisellä nimellä MACK Werkzeuge AG, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Brenzissä. Alusta alkaen yritys on erikoistunut tarkkuus- ja puristustyökalut segmenttiin. Toiminnan laajentuessa vuonna 2009 yritys muutti nykyiseen toimipisteeseen joka on varustettu uusimmalla varastointiteknologian järjestelmällä.

MACK tuotteet valmistetaan Saksassa. Kesällä 2013 yritys osti tuotantolaitokset jossa valmistetaan poraistukat, kiristysholkit ja -pitimet, karat ja kiinnitysvälineet. Uusi tuotantolaitos sijaitsee Saksassa ja voimme ylpeänä esitellä tuotemerkin Babel, tuotteet jotka täysin valmistettu Saksassa.

Laajaa valikoimaa täydentävät yksittäiset erikoisratkaisuja varten valmistetut kiinnitystuotteet ja työkalut. Näemme siis itsemme osaavana kumppanina ja luotettavana toimittajana asiakkaillemme. Tarjolla on korkeatasoista teknistä asiantuntemusta ja kykyä toimittaa tuotteita mitä erilaisempiin käyttötarkoituksiin.