View as Luettelo Ruudukko

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Kellaripumppaamo GEO40 Calpeda GXRM9 230V pumpulla

  Kellaripumppaamo on tarkoitettu pieniin ahtaisiin kohteisiin, missä perusvesi tai tulvavesi on pumpattava ylempänä olevaan viemäriin. Sisältää Calpeda GXRM9 pumpun valmiiksi asennettuna sisältää putkiston.

  Lisätietoja
  1 030,00 €
 2. Kellaripumppaamo GEO230 Dreno Grix 100 230V repijäpumpulla ja takaiskulla

  Korkealaatuinen ja monipuolinen jätevesien kellaripumppaamo. Tarkoitettu pieniin ahtaisiin kohteisiin, missä jätevedet on pumpattava ylempänä olevaan viemäriin. Pumppaamo sisältää Dreno Grix 100 230V pumpun ja GEO putkiston takaiskuventtiilillä.

  Lisätietoja
  2 190,00 €
 3. Kellaripumppaamo GEO230 Dreno Grix 100 400V repijäpumpulla ja takaiskulla

  Korkealaatuinen ja monipuolinen jätevesien kellaripumppaamo. Tarkoitettu pieniin ahtaisiin kohteisiin, missä jätevedet on pumpattava ylempänä olevaan viemäriin. Pumppaamo sisältää Dreno Grix 100 400V pumpun ja GEO putkiston takaiskuventtiilillä.

  Lisätietoja
  1 749,00 €
 4. Kellaripumppaamo GEO230 Dreno Grix 100 400V repijäpumpulla

  Korkealaatuinen ja monipuolinen jätevesien kellaripumppaamo. Tarkoitettu pieniin ahtaisiin kohteisiin, missä jätevedet on pumpattava ylempänä olevaan viemäriin. Pumppaamo sisältää Dreno Grix 100 400V pumpun ja GEO putkiston.

  Lisätietoja
  1 990,00 €
 5. Kellaripumppaamo GEO230 Calpeda GXRM9 230V pumpulla ja takaiskuventtiilillä

  Korkealaatuinen ja monipuolinen kellaripumppaamo. Tarkoitettu pieniin ahtaisiin kohteisiin, missä perusvedet tai tulvavedet on pumpattava ylempänä olevaan viemäriin. Pumppaamo sisältää Calpeda GXRm9 230V pumpun ja GEO putkiston takaiskuventtiilillä.

  Lisätietoja
  1 480,00 €
 6. Kellaripumppaamo GEO230 Calpeda GXRM9 230V pumpulla

  Korkealaatuinen ja monipuolinen kellaripumppaamo. Tarkoitettu pieniin ahtaisiin kohteisiin, missä perusvedet tai tulvavedet on pumpattava ylempänä olevaan viemäriin. Pumppaamo sisältää Calpeda GXRm9 230V pumpun ja GEO putkiston.

  Lisätietoja
  1 399,00 €
View as Luettelo Ruudukko

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kellaripumppaamot

 

Rakennusten sisälle sijoitettavia pumppaamoita kutsutaan mm. kellaripumppaamoiksi. Kyseinen pumppaamo sijoitetaan rakennuksen kellariin joko lattian alle tai lattiatasoon. Pumppaamoon johdetaan tarvittavat viemärit joko koko rakennuksen tai sitten vain padotuskorkeuden alapuolella olevista vesipisteistä. Tässä tapauksessa padotuskorkeuden yläpuolella olevat vesipisteet johdetaan suoraan viemäriin. Käyttökohteita ovat mm. omakotitalojen jälkeenpäin rakennettavat wc- ja saniteettitilat.

Rakenteeltaan pumppaamot ovat tiiviitä. Pumppaamon tuuletus on syytä johtaa huolellisesti ulkotiloihin hajuongelmien välttämiseksi. Kellaripumppaamot ovat yksinkertaisia asentaa ja edullisia. Niitä käyttämällä on mahdollista luoda helposti lisää toimivia tiloja jo olemassa olevaan rakennukseen ilman mittavia rakennustoimenpiteitä. Haittana taas ovat mahdolliset pumppaamon äänet.

Jätevesille on käytettävä repijällä varustettua pumppua. Pumpun repijä leikkaa kiintoaineksen pienemmiksi partikkeleiksi, jotka sitten voidaan pumpata pienemmällä putkella viemäriin. Perus- ja sadevesille voidaan pumppaamo varustaa tavallisella perusvesipumpulla.

Green Box-pumppaamon voi myös asentaa suoraan maahan, ja sen huoltokuilu on jatkettavissa erillisillä jatkokappaleilla.