Veistokone-fi yrityksenä

Toimintamme keskittyy pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, jotka haluavat luotettavat työstökoneet tuotannon prosesseihin. Pyrimme asiakkaidemme kanssa optimaaliseen kustannustekijät huomioon ottavaan pitkäjänteiseen ja kehittävään yhteistyöhön.

Asiakaslähtöisyys ja siihen orientoituminen ovat avainasioita. Veistokone.fi (Rencon Oy) on Suomalainen perheyhtiö. Olemme jo yli 15 vuotta palvelleet menestyksekkäästi Suomalaisia asiakkaita. Meiltä löytyy koneet ja laitteet ammattilaisille ja harrastajille. Valikoimassa on jo yli 8000 tuotetta.

Panostamme yhteistyöhön isojen ja tunnettujen sekä vahvasti kasvavien eurooppalaisten yhtiöiden kanssa. Meiltä ostettuihin koneisiin saa varaosia ja palvelua vuosienkin jälkeen.

Myymme työstökoneita ja tarvikkeita myös yksityisasiakkaille edulliseen hintaan. Tyytyväisten yksityisasiakkaiden määrä on vahvassa kasvussa.

 

Arvot toiminnan perustana

Arvot ohjaavat yrityksen sekä koko henkilökuntamme toimintaa.

 

Asiakkaan tyytyväisyys

Huomioimme asiakkaan toiveet ja ymmärrämme asiakkaan tarpeet
Pyrimme pitämään yllä korkeatasoista asiakastyytyväisyyttä, johon kuuluu asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen laadukkaasti parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Teemme sen mitä lupaamme ja toimimme täsmällisesti

Kaiken toimintamme perusta on omatoimisesti ja vastuullisesti toimiva henkilöstö, joka tekee työt ensimmäisellä kerralla kuntoon. Ammattiosaamisella, hyvällä ja ennakoivalla suunnittelulla, ja kokonaisuuden huomioimisella luomme perustan laadukkaalle ja täsmälliselle toiminnalle.

 

Huomioimme kaikessa toiminnassamme korkean laadun

Kaiken toimintamme taustalla on asiakkaan tyytyväisyys tuotteisiin ja palveluun. Panostamme voimakkaasti laatuun, sillä palveluketjussa ei saa olla yhtään heikkoa lenkkiä. Panostus laatuun kaikilla osa-alueilla tarkoittaa silloin:

  • ammattitaitoinen ja asiakkaan huomioiva henkilökunta
  • laadukkaat tuotteet jotta asiakas voi keskittyä oleelliseen
  • turvallinen palvelu jotta asiakkaan ei tarvitse hermoilla

 

Kehitys

Muuttuvat asiakastarpeet otamme vastaan haasteena ja kehitämme toimintaamme sen mukaisesti

Yhteiskunnan arvot ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat jatkuvasti. Seuraamme aktiivisesti kuinka asiakkaiden tarpeet muuttuvat ja kehitämme omaa toimintaamme vastaamaan asiakkaiden uusia tarpeita.

 

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti välttääksemme epäkohdat. Havaitut ongelmat korjaamme välittömästi

Myyntituotteet valitaan kestävän kehityksen mukaisesti siten, että ne ovat laadukkaita ja kestäviä käyttötarkoituksessaan ja että niitä voidaan tarvittaessa myös korjata. Käytettävien palvelujen valinnassa huomioidaan että ne kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä.

Veistokone.fi on turvallinen valinta konetoimittajaksi.