Puuntyöstökoneet

Veistokone on valmistautunut koronavirukseen

Palveluvarmuudesta huolehditaan poikkeustilanteessakin.

Meille Veistokoneessa on tärkeää, että voit luottaa palveluihimme ja siihen, että meidän kanssamme hommat toimivat hyvin – myös poikkeustilanteissa.

Koronavirusepidemian (Covid-19) vuoksi olemme ottaneet käyttöön erilaisia toimintatapoja varmistaaksemme, että henkilöstömme voi työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti myös poikkeustilanteessa. Toimenpiteillä varmistamme, että palvelutasomme säilyy.

Palvelumme pohjautuu vahvaan teknologiaosaamiseen ja teknologinen edelläkävijyys näkyy myös toimistomme työvälineissä ja käytännöissä. Näin minimoimme tartuntavaaran oman henkilöstömme kesken ja varmistamme, että työskentely on tehokasta myös mahdollisessa karanteenitilanteessa.

Tilaa tuotteet toimitettuina niin minimoit tartuntavaaran

Matkahuollon jakopakettihinnat on nyt laskettu samalle tasolle kuin noudettavat bussipaketit. Kun paketti toimitetaan koti-ovelle mutta ei tarvitse olla tekemisissä paketin toimittajan kanssa, niin tartuntariski pienenee huomattavasti.

Rahtitoimitusten tartuntavaaran minimointi

Kaukokiidon kuljettajia on ohjeistettu tilapäisestä kuittausmenettelystä, jossa Kaukokiidon mobiililaitteisiin ei oteta vastaanottajan kuittausta. Sen sijaan kuljettaja on ohjeistettu kuittaamaan asiakkaan puolesta, kun asiakas on ensin tarkastanut lähetyksen. Kuittaukseen lisätään vastaanottajan nimi. Näin toimimalla pyritään välttämään tarpeetonta kontaktia mobiililaitteisiimme ja suojaamaan asiakkaita. Töitä ei kannata lopettaa epidemian vuoksi vaan välttää tartuntariskejä. Kesään mennessä epidemia on ohi.

Keski-euroopan tavarantoimitukset

Tavarantoimitukset Keski-euroopasta toimii pääsääntöisesti ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti. Epidemiasta johtuen häiriöitä voi tulla logistiikkaan tai tuotantoon. Jos olette harkitsemassa konehankintoja niin tarjoamme yritysasiakkaillemme mahdollisuuden tilata koneet etukäteen Espoon varastoon. Tuotteiden toimitus ja laskutus hoidetaan myöhemmin sovittuna ajankohtana. Järjestely takaa Teille suunnitelman mukaisen konehankinnan tai koneen vaihdon.

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella asiakaspalveluun 020 78 51 540

Pienet tarkistuspyörösahat ovat esillä myymälässä

Myymälässä on nyt esillä suosituimmat pienet tarkkuussahat. Vaikka sahat ovat kooltaan pieniä on sahoissa isojen sahojen ominaisuuksia. Pienet tarkistussahat ovat oiva valinta kun verstastilaa on rajatusti mutta tarvetta on piirtoterälle. Sahoilla voi paloitella erilaisia levyjä ja massiivipuutasoja.

koneet

FKS305VF-1600

Sahassa on 305 mm terä, piirtoterä ja 1600 mm massiivinen alumiininen liukupöytä. Paino 400 kg

Tarkistussaha

FKS315V-1200

vuonna 2019 markkinoille tullut sahamalli joka heti nousi suosituksi sahaksi. Sahassa on 315 mm terä, piirtoterä ja massiivinen 1200 mm alumiinen liukuöytä. Paino 390 kg.

 Tarkistussaha

sahan tekniikka

Terän kallistus on kevennetty kaasujousella.

 

Tule tutustumaan paikanpäälle koneisiin. Myymälässä on yli 200 konetta ja laitetta esillä.

 

Remonkin verstas on kalustettu Holzmann koneilla

Espoolainen Remonki -yhtiö perusti puusepänverstaan ja kalusti verstaan Holzmann-koneilla.  Remonki valmistaa erilaisia puisia käyttöesineitä ja korjaa jo rikki menneitä puu-esineitä. Remonkin tuotteissa näkyy Suomalaisen puusepän laatu ja materiaaleina käytetään kotimaista puuta. 

Puusepän verstaan koneita 

Puuseppä

Italialaisia puuntyöstökoneita

Puuntyöstökoneiden valikoimaa on laajennettu Italialaisilla puuntyöstökoneilla. Valikoima kasvaa CMA2000 konevalmistajan tuotteille, kuten höyläkoneet, hiomakoneet, pitkänreiänporakoneet ja jyrsinkoneet. CMA2000 tunnetaan korkeasta laadusta ja luotettavista koneista.

Lue lisää

Italialaiset SOCOMEC vannesahat

Valikoimassa ovat nyt laadukkaat Italialaiset SOCOMEC puuntyöstökoneet. Italiaisilla on pitkät perinteet koneenvalmistuksessa. Tehtaat ovat usein perheyrityksiä, joissa arvostetaan laatua ja halutaan olla ylpeitä omista tuotteista.

Lue lisää