Ajankohtaiset viestit

Minidumpperi MD500H tositoimissa

Merikaarrossa lähellä Vaasaa sijaitsee Kolkin kartano. Kartanon kunnostustöissä käytetään Zipper koneita maansiirto ja betonitöissä. Kartanon alapohjan maamassat vaihdetaan murskeeseen ja ahtaissa tiloissa olisi maa-ainesten kuljetus vaikeaa ilman minidumpperia.

Lue lisää

Italialaisia puuntyöstökoneita

Puuntyöstökoneiden valikoimaa on laajennettu Italialaisilla puuntyöstökoneilla. Valikoima kasvaa CMA2000 konevalmistajan tuotteille, kuten höyläkoneet, hiomakoneet, pitkänreiänporakoneet ja jyrsinkoneet. CMA2000 tunnetaan korkeasta laadusta ja luotettavista koneista.

Lue lisää

Veistokoneesta rahoitusleasingilla käytössäsi alan parhaimmat koneet – vähennät vain kk-erät täysimääräisenä verotuksessa

IM-Technic on teollisuuden kunnossapitotöihin erikoistunut yritys. Tätä kärköläläistä yhtiöitä johtaa 59-vuotias Ismo Mäkelä. ”Teemme pääasiassa teollisuuden tuotantokoneiden korjauksia ja huoltoja. Suurin osa IM-Technicin asiakkaista koostuu lähiseudun yrityksistä.” Mäkelä kertoo. IM-Technicia hän on pyörittänyt jo yli 10 vuotta. Ismo työskentelee yrityksessään pääasiassa yksin, ja tarvittaessa käyttää apuvoimia työtilanteiden mukaan.

Lue lisää

Italialaiset SOCOMEC vannesahat

Valikoimassa ovat nyt laadukkaat Italialaiset SOCOMEC puuntyöstökoneet. Italiaisilla on pitkät perinteet koneenvalmistuksessa. Tehtaat ovat usein perheyrityksiä, joissa arvostetaan laatua ja halutaan olla ylpeitä omista tuotteista.

Lue lisää