Uutisblogi

Meillä on palveleva myymälä

Veistokoneen myymälässä kohdataan kaikki ihmiset ihmisinä ja palvellaan yksityisasiakkaita ja yritysasiakkaita. Myymälässä on vaihtuva myyntinäyttely, jossa voit tutustua koneisiin. Myymälän henkilökunta auttaa sinua vankalla ammattitaidolla kaikissa tarvitsemissasi asioissa. Autamme koneen valinnassa ja koneeseen sopivien lisävarusteiden valinnassa. Yhdessä asiakkaan kanssa löydämme parhaimmat ratkaisut niin kotiverstaalle kuin työpaikan verstaalle! 

Myymälästä voitte ostaa koneita, laitteita ja tarvikkeita, siis kaikkea mitä on meidän valikoimassa. Kortti tai käteismaksu onnistuu. Yritysasiakkaat voivat avata laskutustilin. Isommissa hankinnoissa yksityisasiakkaille on tarjolla ennakkolasku.

Isommatkin koneet voi samalla käynnillä lastata kyytiin varastolta.  Tässä oli monta hyvää syytä tulla käymään myymälässämme Espoossa!

 

Jokainen asiakas saa palvelua Veistokoneen myymälässä

Myymälässä on leppoinen tunnelma

 

Akkukäyttöiset puutarhakoneet

ONE FOR ALL akkukäyttökäyttöisillä puutarhakoneilla voit yhdellä akulla käyttää kaikkia koneita. Sama akku sopii kaikkiin koneisiin, jolloin ei tarvitse ostaa kuin 1 tai 2 akkua ja yksi laturi. Koneet ovat halvempia kun ne myydään ilman akkua. Valikoimassa on kotitalouspuutarhan kaikki koneet. Nurmikon hoitaminen, pensasaidan leikkaaminen ja polttopuiden sahaaminen onnistuu päästöttömästi. Akkujen lataaminen onnistuu vaikka aurinkopaneelijärjestelmällä, kunhan järjestelmässä on 230V invertteri. Akkukäyttöiset puutarhakoneet ovat investointi puhtaampaan tulevaisuuteen. 

 

Vaatteet ja WC -pytty ruskeana?

Tutustu valikoimaamme jonka avulla pääset eroon veden liiallisesta rauta-, mangaani-, humus tai kalkkipitoisuudesta poistat hajua, makua, väriä ja orgaanisia yhdisteitä sekä useita radioaktiivisia isotooppeja.

 

Valikoimamme suodattimilla ratkaiset ongelman Käyttövedessä on toisinaan epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat esteettistä- tai terveyshaittaa sekä lyhentävät kodinkoneiden käyttöikää. Tarjoamme ratkaisut vedensuodatukseen yli 35 vuoden kokemuksella. Kotitalouksissa esiintyvät ongelmat liittyvät yleensä rautaan, mangaaniin ja humukseen. Teollisuudessa ongelma on useimmiten partikkelit (irtoroskat) tai kalkki. Edellä mainittuihin on olemassa hyviä ja kohtuuhintaisia suodatusratkaisuja.

Tarvitaan sitten suurta vesilaitosta tai pientä patruunaa, valitsemme laitteet aina tapauskohtaisesti ja käyttäjän tarpeet huomioiden. Raudanpoisto laitteiden hinta alkaen 1490 euroa sis. alv.

Tutustu valikoimaamme jonka avulla pääset eroon veden liiallisesta rauta-, mangaani-, humus tai kalkkipitoisuudesta poistat hajua, makua, väriä ja orgaanisia yhdisteitä sekä useita radioaktiivisia isotooppeja. Lisäksi valikoimasta löytyy ratkaisuja veden syövyttävyyden eli korroosion vähentämiseksi.

Toukokuun aukiolotiedote

Aukioloajat

Aukioloajat arkisin 

Maanantai 8 - 16
Tiistai 8 - 16
Keskiviikko   8 - 17
Torstai 8 - 16
Perjantai 8 - 15

 

Verkkokauppa

Toistaiseksi verkkokauppamme toimii normaalisti ja normaalein toimitusajoin. Jos toimitusaikoihin tulee muutoksia johtuen valmistajien toimitusvaikeuksista, ilmoitamme tästä verkkosivuillamme.

 

Tervetuloa myymälään tekemään hyviä kauppoja!

 

TEHNIKA tukkivannesahojen 2022 esite on julkaistu

TEHNIKA tukkivannesahojen esite vuodelle 2022 on julkaistu. Uusissa ZBL-60 -sarjan tukkivannesahoissa on nyt automaattinen tähtikolmiokäynnistin vakiovarusteena. Uutena lisävarusteena on hydraulinen tukinnostin, joka on saatavilla hydrauliseen sahauspöytään. Hinattavan tukkisahan sahauspituus on nyt 6300 mm. 

 

Lataa TEHNIKA-tukkivannesahojen esite tästä (PDF 3,2MB)

Sahan valinnassa kannattaa verrata todellista sahausleveyttä. Sahauspöydälle sopii isompi tukki kuin mitä sillä voi sahata. TEHNIKA sahojen sahausleveys on aina ilmoitettu miten leveän tuppeensahatun laudan sahalla voi sahata.