Uutisblogi

Syyskuun aukiolotiedote

Veistokone-fi on ryhtynyt kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Maailman terveysjärjestö WHO julisti koronavirusepidemian pandemiaksi 11.3.2020. Viruksen nopean leviämisen takia on välttämätöntä, että sekä julkinen puoli, elinkeinoelämä että yksityiset ihmiset suhtautuvat asiaan vakavasti ja noudattavat viranomaisilta tulevia toimintaohjeita.

Veistokone-fi tekee kaikkensa kantaakseen yhteiskuntavastuunsa koronavirustilanteessa.

Siksi olemmekin ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta sekä asiakkaamme että henkilökuntamme tuntisivat olonsa turvatuiksi ja välttyisivät tartunnalta.

 

Mihin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin on ryhdytty myymälässä?

Toistaiseksi Espoon myymälä on avoinna, mutta olemme ryhtyneet toimenpiteisiin viruksen ehkäisemiseksi. Voit luottaa myymälässä vieraillessasi siihen, että noudatamme kaikkia viranomaisilta tulevia ohjeita.

Olemme toteuttaneet seuraavat toimenpiteet:

 • Noudatamme kaikkia THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) antamia ohjeita.
 • Kassa-alue puhdistetaan ja desinfioidaan tasaisin väliajoin.
 • Puhdistamme toimitilat perusteellisesti tasaisin väliajoin.
 • Suosittelemme, että asiakkaamme maksavat kortilla, sillä käteinen raha voi levittää taudinaiheuttajia.
 • Kaikki työntekijämme, jotka ovat palanneet ulkomaanmatkalta tai ovat olleet kontaktissa henkilöön, jolla on koronavirus, on määrätty kotikaranteeniin THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
 • Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja viranomaisilta tulevia päivitettyjä toimintaohjeita.

 

Ovatko aukioloajat muuttuneet?

Toistaiseksi palvelemme normaalisti, mutta seuraamme jatkuvasti tilannetta ja viranomaisilta tulevia päivitettyjä toimintaohjeita.

Koska asiakkaiden ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, pyrimme välttämään ihmiskontaktia.

Jos tulet käymään myymälässä muista pitää vähintään 2 metrin turvaväli muihin henkilöihin. 

Aukioloajat arkisin 

Maanantai 8 - 16
Tiistai 8 - 16
Keskiviikko   8 - 17
Torstai 8 - 16
Perjantai 8 - 15


 

Entä verkkokauppa?

Toistaiseksi verkkokauppamme toimii normaalisti ja normaalein toimitusajoin. Jos toimitusaikoihin tulee muutoksia johtuen tilanteesta, ilmoitamme tästä verkkosivuillamme.

Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja päivitämme toimintaohjeitamme viranomaisilta tulevien ohjeiden mukaan.

 

Tervetuloa myymälään tekemään hyviä kauppoja!

 

Korona-epidemia ja tuet

Meille on tullut kyselyjä olemmeko saaneet koronatukea valtiolta. Vaikka työstökonealalla on koronatuen saajia, niin emme ole hakeneet koronatukea. Veistokoneen ei ole tarvinnut hakea valtion verotuloista maksettavaa koronatukea, koska olemme tehnyt hyvää yhteistyötä teidän kanssanne.

Korona-epidemia on vaikuttanut monen yrityksen toimintaan. Me olemme kiitollisia miten hienoja asiakkaita meillä on ja te, asiakkaat, olette mahdollistanut liiketoiminnan jatkumisen normaalisti myös korona-epidemian aikana.

Korona-epidemia on osoittanut, että olemme asiakkaiden luottamuksen arvoisia ja toivomme yhteistyön jatkuvan vielä pitkään.

Lämmin kiitos luottamuksestanne tuotteitamme ja palvelujamme kohtaan!

Myydään käytetty SCM S 630K tasohöylä

Myynnissä hyväkuntoinen tasohöylä 

SCM S 630 K 

Tasohöylä MBM-tersakutterilla. Sähköinen pöydän korkeudensäätö. 

 • vuosimalli 2005
 • paino 940 kg
 • höyläysleveys 630 mm
 • max. työkappaleen korkeus 300 mm
 • kurson kierrosluku 4500 rpm
 • syöttönopeudet 5 / 8 / 12 / 19 metriä / min.
 • toimii 16A voimavirralla
 • moottorin teho 7,5kW

Arvonlisäverollinen kone, kysy hinta

 Katso lisätiedot ja kuvat tästä 

Tavaratoimitukset koronaviruspandemian aikana

Palveluvarmuudesta huolehditaan poikkeustilanteessakin.

Meille Veistokoneessa on tärkeää, että voit luottaa palveluihimme ja siihen, että meidän kanssamme hommat toimivat hyvin – myös poikkeustilanteissa.

Koronaviruspandemian (Covid-19) vuoksi olemme ottaneet käyttöön erilaisia toimintatapoja varmistaaksemme, että henkilöstömme voi työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti myös poikkeustilanteessa. Toimenpiteillä varmistamme, että palvelutasomme säilyy.

Palvelumme pohjautuu vahvaan teknologiaosaamiseen ja teknologinen edelläkävijyys näkyy myös toimistomme työvälineissä ja käytännöissä. Näin minimoimme tartuntavaaran oman henkilöstömme kesken ja varmistamme, että työskentely on tehokasta myös mahdollisessa karanteenitilanteessa.

Tilaa tuotteet toimitettuina niin minimoit tartuntavaaran

Matkahuollon jakopakettihinnat on nyt laskettu samalle tasolle kuin noudettavat bussipaketit. Kun paketti toimitetaan koti-ovelle mutta ei tarvitse olla tekemisissä paketin toimittajan kanssa, niin tartuntariski pienenee huomattavasti.

Rahtitoimitusten tartuntavaaran minimointi

Kaukokiidon kuljettajia on ohjeistettu tilapäisestä kuittausmenettelystä, jossa Kaukokiidon mobiililaitteisiin ei oteta vastaanottajan kuittausta. Sen sijaan kuljettaja on ohjeistettu kuittaamaan asiakkaan puolesta, kun asiakas on ensin tarkastanut lähetyksen. Kuittaukseen lisätään vastaanottajan nimi. Näin toimimalla pyritään välttämään tarpeetonta kontaktia mobiililaitteisiimme ja suojaamaan asiakkaita.

Keski-euroopan tavarantoimitukset

Tavarantoimitukset Keski-euroopasta toimii pääsääntöisesti ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti. Epidemiasta johtuen häiriöitä voi tulla logistiikkaan tai tuotantoon. Jos olette harkitsemassa konehankintoja niin tarjoamme yritysasiakkaillemme mahdollisuuden tilata koneet etukäteen Espoon varastoon. Tuotteiden toimitus ja laskutus hoidetaan myöhemmin sovittuna ajankohtana. Järjestely takaa Teille suunnitelman mukaisen konehankinnan tai koneen vaihdon.

Holzmann Maschinen takaa tuotteiden turvallisen toimituksen myös nyt pandemian aikana. Työntekijöiden ja asiakkaiden terveys on tärkein prioriteetti!

Tätä tarkoitusta varten on ryhdytty joihinkin turvatoimenpiteisiin. Muun muassa toimituslomakkeiden, desinfiointiaineiden, suojanaamarien kontaktiton luovutus, vähintään 1,5 metrin etäisyys työtovereihin ja pääsykielto varastoon henkilöille, jotka eivät kuulu yritykseen.