Uutisblogi

Aukiolotiedote

Aukioloajat

Aukioloajat arkisin 

Maanantai 8 - 16
Tiistai 8 - 16
Keskiviikko   8 - 17
Torstai 8 - 16
Perjantai 8 - 15

Poikkeukset aukioloajoissa:

23.12.2022 myymälä on suljettu

 

Verkkokauppa

Verkkokauppamme toimii normaalisti ja normaalein toimitusajoin. Jos toimitusaikoihin tulee muutoksia johtuen valmistajien toimitusvaikeuksista, ilmoitamme tästä verkkosivuillamme.

 

Tervetuloa myymälään tekemään hyviä kauppoja!

 

Tuppeensahattua koivulankkua noin 40 vuotta vanhaa

Nyt on ainutlaatuinen hetki ostaa noin 40 vuotta sitten raamilla tuppeensahattua koivulankkua. Tälläistä laatutavaraa tuskin toista kertaa tulee tarjolle, kun tämä kuorma on myyty. Puutavaran on sahannut jo edesmennyt ammattilainen 1980 -luvulla ja sahatavara on siitä lähtien ollut taapelissa. Laadukasta oksatonta Suomalaista koivupuuta. 

Saatavilla olevat vahvuudet ja pituudet:

Varastossa on 6 metrin pituisia tyvilankkuja toimitusmyynnillä. Espoon myymälässä on 3 metrin lankkuja vähittäismyynnissä.

Vahvuudet 80mm, 63mm ja 50mm.

Isommat erät myydään hyvin kilpailukykyiseen hintaan, ota yhteyttä ja pyydä tarjous 

 

Vannesahalla halkaistua tuppeensahattua koivulankkua. Koivulle ominainen kaunis vaalea väri on yhä jäljellä.

tuppeensahattua koivulankkua

Tuppeensahattujen koivulankkujen päät

Calpeda-Subteck porakaivopumput

Vain parhaat laitteet unohdetaan - markkinoiden unohdetuimmat Calpeda-Subteck porakaivopumput

 

Kuulostaako Calpeda tutulta pumppumerkiltä? Calpedan on vuonna 1959 perustettu perheyritys, jonka porakaivopumput ovat olleet Suomen markkinoilla jo yli 35 vuoden ajan. Suomessa pumppuja on aikojen saatossa asennettu kymmeniätuhansia kappaleita.

Porakaivopumppu, tuo painevesijärjestelmän hiljainen puurtaja, lasketaan kuoppaan ja unohdetaan sinne vuosikymmeniksi. Vain parhaat laitteet todella unohdetaan, ja yksi unohdetuimpia pumppuja on Calpeda. Calpeda -porakaivopumppu ahertaa pimeydessä vielä pitkään sen jälkeen, kun pumpputoverit ovat jo päässeet takaisin päivänvaloon ja saaneet uuden elämän metallinkierrätyksen kautta. Kilpailijoiden tuntolevyt ehtivät vilistä silmiemme edessä moneen kertaan, ennen kuin Calpeda päästää iltahuutonsa.

Calpeda porakaivopumput kilpailukykyiseen hintaan

Miltä näyttää TEHNIKA saha hydraulisella sahauspöydällä

Kesän kynnyksellä toimitimme asiakkaalle TEHNIKA ZBL-60H tukkivannesahan hydraulisella sahauspöydällä. Saha on valmistettu niin että ohjaus on keskitetty sahauspöydän päähän. Operaattori voi helposti tarkkailla terän kulkua ja valvoa mittarista että kaikki menee oikein. Saha on myös varustettu kaarnajyrsimellä.

 

Vääntymätön ja vahvarakenteinen sahauskelkka

 

Hydraulipöydän käyttövivut

 

 Ohjauspulpetti

 Ohjauspulpetti saha operointiin.

Saha on valmiina töihin!

 

Meillä on palveleva myymälä

Veistokoneen myymälässä kohdataan kaikki ihmiset ihmisinä ja palvellaan yksityisasiakkaita ja yritysasiakkaita. Myymälässä on vaihtuva myyntinäyttely, jossa voit tutustua koneisiin. Myymälän henkilökunta auttaa sinua vankalla ammattitaidolla kaikissa tarvitsemissasi asioissa. Autamme koneen valinnassa ja koneeseen sopivien lisävarusteiden valinnassa. Yhdessä asiakkaan kanssa löydämme parhaimmat ratkaisut niin kotiverstaalle kuin työpaikan verstaalle! 

Myymälästä voitte ostaa koneita, laitteita ja tarvikkeita, siis kaikkea mitä on meidän valikoimassa. Kortti tai käteismaksu onnistuu. Yritysasiakkaat voivat avata laskutustilin. Isommissa hankinnoissa yksityisasiakkaille on tarjolla ennakkolasku.

Isommatkin koneet voi samalla käynnillä lastata kyytiin varastolta.  Tässä oli monta hyvää syytä tulla käymään myymälässämme Espoossa!

 

Jokainen asiakas saa palvelua Veistokoneen myymälässä

Myymälässä on leppoinen tunnelma

 

1 2 3 4 5 ... 8 Next Page