Uutisblogi

Heinäkuun aukiolotiedote

Aukioloajat

 

Jos tulet käymään myymälässä muista pitää vähintään 2 metrin turvaväli muihin henkilöihin. 

Aukioloajat arkisin 

Maanantai 8 - 16
Tiistai 8 - 16
Keskiviikko   8 - 17
Torstai 8 - 16
Perjantai 8 - 15


Verkkokauppa

Toistaiseksi verkkokauppamme toimii normaalisti ja normaalein toimitusajoin. Jos toimitusaikoihin tulee muutoksia johtuen valmistajien toimitusvaikeuksista, ilmoitamme tästä verkkosivuillamme.

 

Tervetuloa myymälään tekemään hyviä kauppoja!

 

Hinattavan tukkisahan toimitus

Uuden talon puutavara pitää sahata oman metsän puista tuumasi Eero Oijala ja tuli katsomaan miten hinattava tukkisaha TEHNIKA ZBL-P50H on tehty. Olisiko sahan kapasiteetti riittävä isompaan urakkaan. Vierailun jälkeen Eero oli sen verran vakuuttunut että parin yön jälkeen allekirjoitettiin tilausvahvistus. 

Eerolla on useita metsäpalstoja ja tukkisahan helppo siirrettävyys on ehdoton edellytys. Vetoautoksi riittää vaikka pickup kun sahan paino on 1750 kiloa. Sahan vakiovarustukseen sisältyvä tukinnostin mahdollistaa isojenkin tukkien käsittelyn ilman erillistä nostolaitetta. Pyöreää puuta ei tarvitse kuljettaa kun rungot voi sahata palstalla. Tukkisahan vahva rakenne miellytti Eeroa kun koko runko on tehty paksusta U-palkista. 

Terän korkeudensäätö onnistuu helposti yhdellä käyttövivulla kun säätö tapahtuu hydrauliikan avulla. Digitaalisesta mittalaitteesta saa selkeästi luettua mittalukemat. Lisävarusteena saatava hydraulikäyttöinen tukinpyörittäjä säästää sahurin selkää ja vähentää onnettomuusriskiä. 

 

 

hinattava tukkisaha hinattava vaakavannesaha

Tule tutustumaan hinattavaan tukkisahaan

TEHNIKA ZBL-P50H hinattava tukkisaha on nyt nähtävillä

Vuosimallin 2021 Tehnika ZBL-P50H on nyt nähtävillä Veistokoneella Espoossa. Saha on rekisteröity liikennekäyttöön ja sahaa voi hinata autolla, jossa suurin sallittu jarrullisen perävaunun massa on vähintään 1750 kiloa. Tämä on iso etu kun halutaan siirtyä nopeasti paikasta toiseen.

Esittelysaha on varustettu uusimmilla lisävarusteilla ja viimeisimmällä tekniikalla.
Moottori on uudistettu ja sahassa on Briggs&Stratton Vanguard 23hp bensiinimoottori. Premium-tason Vanguard huippuluokan moottoreihin luotetaan silloin kun halutaan saada nopeasti paljon aikaan. Käytössä erilaisissa työkohteissa ympäri maailman. Vanguard moottoreilla työt hoituvat.

Sahassa on myös hydraulisesti toimiva tukkinostin ja digitaalinen mittalaite.

Hinattavan sahan vuoden 2021 uutuus on hydraulinen tukinpyörittäjä. Ominaisuus joka säästää sahurin selkää ja voimia.  

Noudatamme aluehallintoviraston kokoontumis rajoituksia ja näin ollen emme voi järjestää avointa esittelytilaisuutta.
Esittelemme sahan kaikille halukkaille etukäteen sovittuna aikana. Esittely tapahtuu ulkona ja osallistujamäärä on rajattu 6 henkilöön.

Varaa oma esittelyaikasi sähköpostilla tai puhelimitse.

 

 

Pienet tarkistuspyörösahat ovat esillä myymälässä

Myymälässä on nyt esillä suosituimmat pienet tarkkuussahat. Vaikka sahat ovat kooltaan pieniä on sahoissa isojen sahojen ominaisuuksia. Pienet tarkistussahat ovat oiva valinta kun verstastilaa on rajatusti mutta tarvetta on piirtoterälle. Sahoilla voi paloitella erilaisia levyjä ja massiivipuutasoja.

koneet

FKS305VF-1600

Sahassa on 305 mm terä, piirtoterä ja 1600 mm massiivinen alumiininen liukupöytä. Paino 400 kg

Tarkistussaha

FKS315V-1200

vuonna 2019 markkinoille tullut sahamalli joka heti nousi suosituksi sahaksi. Sahassa on 315 mm terä, piirtoterä ja massiivinen 1200 mm alumiinen liukuöytä. Paino 390 kg.

 Tarkistussaha

sahan tekniikka

Terän kallistus on kevennetty kaasujousella.

 

Tule tutustumaan paikanpäälle koneisiin. Myymälässä on yli 200 konetta ja laitetta esillä.

 

Laikkahiomakone oppilaitokselle

Oppilaitoksen tilaama laikkahiomakone on valmiina toimitukseen. Socomec LD62 on laadukas ja järeä Italiassa valmistettu laikkahiomakone. Hiomakone on muutettu vastaamaan oppilaitosten työstökonevaatimuksia. Laikkahiomakone ovarustettu tehokkaalla 3 kW moottorilla, kallistettavalla pöydällä ja hiomakone soveltuu myös raudan hiontaan.

 

laikkahiomakone oppilaistosvarustuksella