Uutisblogi

Veistokone Oy on saanut arvostetun Avainlippu-merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Veistokone Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Meiltä ostaminen on luotettavaa ja samalla tuet kotimaista työtä.

Veistokone.fi on Veistokone Oy:n verkkokauppa, jossa myydään tee-se-itse-ihmisille ja alan ammattilaisille ammattilaistason koneita ja laitteita puuntyöstöön, metallintyöstöstöön, ohutlevytöihin ja rakennustöihin. Laaja valikoimamme on tarkoin valittu yli 15-vuoden kokemuksemme perusteella. 

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Jotta verkkokauppa voi saada Avainlipun käyttöönsä, tulee sen täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Yrityksen pääkonttorin ja johdon tulee olla Suomessa
  • Yrityksen tulee olla suomalaisessa omistuksessa
  • Palvelu tuotetaan Suomessa
  • Palvelun kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta
  • Lisäksi verkkokaupan tulisi esittää maksu- ja toimitusehdot selkeästi, asiakaspalvelun ja varaston tulisi olla Suomessa ja toimitusten tulee tapahtua Suomesta käsin. Verkkokaupasta pitää myös olla selkeästi löydettävissä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

 

Avainlippu-verkkokaupan haltija on aina asiakkaita palveleva yritys - ei ainoastaan tuotteita välittävä yritys. Avainlippumerkityn suomalaisen verkkokaupan valitsemisella on lukuisia positivisia vaikutuksia. Verkkokauppa työllistää suomalaisia suoraan oman henkilökuntansa osalta sekä epäsuorasti alihankintojensa kautta. Verkkokaupan pyörittämiseen liittyviä toimintoja on tänä päivänä helppo ulkoistaa ulkomaille: varaston ja logistiikan pyörittäminen, materiaalihankinnat, It-kehitystyö, ulkoistettu asiakaspalvelu - lähes kaiken voi nykyisin hankkia ulkomailta vaikka itse yritys olisikin suomalainen.

Kun kotimaiset yrityksen ostavat palveluja suomalaisilta kumppaniyrityksiltä, jäävät eurot Suomeen, tukien suomalaista yrittäjyyttä, työpaikkoja sekä toki suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa sillä verottaja luonnollisesti ottaa myös omansa tästä yhtälöstä.

Verkkokaupan suomalaisuus voi kuulostaa äkkiseltään itsestään selvyydeltä, mutta ei todellisuudessa ole sitä. 

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 5000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/
Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi

 

Aukiolotiedote

Aukioloajat

Aukioloajat arkisin 

Maanantai 8 - 16
Tiistai 8 - 16
Keskiviikko   8 - 17
Torstai 8 - 16
Perjantai 8 - 15

Poikkeukset aukioloajoissa:

 

Verkkokauppa

Verkkokauppamme toimii normaalisti ja normaalein toimitusajoin. Jos toimitusaikoihin tulee muutoksia johtuen valmistajien toimitusvaikeuksista, ilmoitamme tästä verkkosivuillamme.

 

Tervetuloa myymälään tekemään hyviä kauppoja!

 

Tuppeensahattua koivulankkua noin 40 vuotta vanhaa

Nyt on ainutlaatuinen hetki ostaa noin 40 vuotta sitten raamilla tuppeensahattua koivulankkua. Tälläistä laatutavaraa tuskin toista kertaa tulee tarjolle, kun tämä kuorma on myyty. Puutavaran on sahannut jo edesmennyt ammattilainen 1980 -luvulla ja sahatavara on siitä lähtien ollut taapelissa. Laadukasta oksatonta Suomalaista koivupuuta. 

Saatavilla olevat vahvuudet ja pituudet:

Varastossa on 6 metrin pituisia tyvilankkuja toimitusmyynnillä. Espoon myymälässä on 3 metrin lankkuja vähittäismyynnissä.

Vahvuudet 80mm, 63mm ja 50mm.

Isommat erät myydään hyvin kilpailukykyiseen hintaan, ota yhteyttä ja pyydä tarjous 

 

Vannesahalla halkaistua tuppeensahattua koivulankkua. Koivulle ominainen kaunis vaalea väri on yhä jäljellä.

tuppeensahattua koivulankkua

Tuppeensahattujen koivulankkujen päät

Calpeda-Subteck porakaivopumput

Vain parhaat laitteet unohdetaan - markkinoiden unohdetuimmat Calpeda-Subteck porakaivopumput

 

Kuulostaako Calpeda tutulta pumppumerkiltä? Calpedan on vuonna 1959 perustettu perheyritys, jonka porakaivopumput ovat olleet Suomen markkinoilla jo yli 35 vuoden ajan. Suomessa pumppuja on aikojen saatossa asennettu kymmeniätuhansia kappaleita.

Porakaivopumppu, tuo painevesijärjestelmän hiljainen puurtaja, lasketaan kuoppaan ja unohdetaan sinne vuosikymmeniksi. Vain parhaat laitteet todella unohdetaan, ja yksi unohdetuimpia pumppuja on Calpeda. Calpeda -porakaivopumppu ahertaa pimeydessä vielä pitkään sen jälkeen, kun pumpputoverit ovat jo päässeet takaisin päivänvaloon ja saaneet uuden elämän metallinkierrätyksen kautta. Kilpailijoiden tuntolevyt ehtivät vilistä silmiemme edessä moneen kertaan, ennen kuin Calpeda päästää iltahuutonsa.

Calpeda porakaivopumput kilpailukykyiseen hintaan

Miltä näyttää TEHNIKA saha hydraulisella sahauspöydällä

Kesän kynnyksellä toimitimme asiakkaalle TEHNIKA ZBL-60H tukkivannesahan hydraulisella sahauspöydällä. Saha on valmistettu niin että ohjaus on keskitetty sahauspöydän päähän. Operaattori voi helposti tarkkailla terän kulkua ja valvoa mittarista että kaikki menee oikein. Saha on myös varustettu kaarnajyrsimellä.

 

Vääntymätön ja vahvarakenteinen sahauskelkka

 

Hydraulipöydän käyttövivut

 

 Ohjauspulpetti

 Ohjauspulpetti saha operointiin.

Saha on valmiina töihin!

 

1 2 3 4 5 ... 8 Next Page