Uutisblogi

Tammikuun aukiolotiedote

 

Tammikuussa myymälä on avoinna normaalin aikataulun mukaisesti

Maanantai 8 - 16
Tiistai 8 - 16
Keskiviikko   8 - 17
Torstai 8 - 16
Perjantai 8 - 15

Tervetuloa myymälään tekemään hyviä kauppoja!

Nettikauppa on avoinna 24/7. ja tilaukset käsitellään arkipäivisin.

Holzmann koneisiin löytyy varaosia myös takuuajan jälkeen

Oletteko törmänneet tilanteeseen, jossa lähes uuteen koneeseen ei löydy varaosia? Kone voidaan vaihtaa uuteen tai ottaa takaisin myyjän toimesta, jos takuu on voimassa. Takuuajan jälkeen jos jotain hajoaa niin kone muuttuu romuksi, kun ei löydy varaosia.  Kestävän kehityksen kannalta hyvin kyseenalaista toimintaa. 

Holzmann Maschinen on luotettava toimittaja, koska varaosia on saatavilla myös takuuajan jälkeen. Varaosia hallitaan nykyaikaisella järjestelmällä, jossa räjäytyskuvan perusteella voidaan etsiä juuri oikea osa. Kun olette ostaneet koneen meiltä, voidaan sarjanumeron ja räjäytyskuvan avulla löytää juuri oikea varaosa koneeseen. Itävallan varastossa on yli 10000 erilaista varaosaa varastoituna.

 

Varaosahaku

Remonkin verstas on kalustettu Holzmann koneilla

Espoolainen Remonki -yhtiö perusti puusepänverstaan ja kalusti verstaan Holzmann-koneilla.  Remonki valmistaa erilaisia puisia käyttöesineitä ja korjaa jo rikki menneitä puu-esineitä. Remonkin tuotteissa näkyy Suomalaisen puusepän laatu ja materiaaleina käytetään kotimaista puuta. 

Puusepän verstaan koneita 

Puuseppä

Zipper Maschinen laajentaa logistiikkakeskusta

Zipper Maschinen GmbH käynnisti uuden logistiikkakeskuskuksen rakennushankkeen 4. lokakuuta 2019. Uudet isommat tilat tulevat tarpeeseen, koska tavaravirtamäärät kasvavat vuosittain ja tarve on myös kasvattaa heti saatavilla olevien tuotteiden määrää. Toiminnan kasvu vaatii isompia myös isompia toimistotiloja. 

zipper logistiikka

Minidumpperi MD500H tositoimissa

Merikaarrossa lähellä Vaasaa sijaitsee Kolkin kartano. Kartanon kunnostustöissä käytetään Zipper koneita maansiirto ja betonitöissä. Kartanon alapohjan maamassat vaihdetaan murskeeseen ja ahtaissa tiloissa olisi maa-ainesten kuljetus vaikeaa ilman minidumpperia.

Lue lisää