Uutisblogi

Tuppeensahattua koivulankkua noin 40 vuotta vanhaa

Nyt on ainutlaatuinen hetki ostaa noin 40 vuotta sitten raamilla tuppeensahattua koivulankkua. Tälläistä laatutavaraa tuskin toista kertaa tulee tarjolle, kun tämä kuorma on myyty. Puutavaran on sahannut jo edesmennyt ammattilainen 1980 -luvulla ja sahatavara on siitä lähtien ollut taapelissa. Laadukasta oksatonta Suomalaista koivupuuta. 

Saatavilla olevat vahvuudet ja pituudet:

Varastossa on 6 metrin pituisia tyvilankkuja toimitusmyynnillä. Espoon myymälässä on 3 metrin lankkuja vähittäismyynnissä.

Vahvuudet 80mm, 63mm ja 50mm.

Isommat erät myydään hyvin kilpailukykyiseen hintaan, ota yhteyttä ja pyydä tarjous 

 

Vannesahalla halkaistua tuppeensahattua koivulankkua. Koivulle ominainen kaunis vaalea väri on yhä jäljellä.

tuppeensahattua koivulankkua

Tuppeensahattujen koivulankkujen päät

Aukiolotiedote

Aukioloajat

Aukioloajat arkisin 

Maanantai 8 - 16
Tiistai 8 - 16
Keskiviikko   8 - 17
Torstai 8 - 16
Perjantai 8 - 15

 

Verkkokauppa

Toistaiseksi verkkokauppamme toimii normaalisti ja normaalein toimitusajoin. Jos toimitusaikoihin tulee muutoksia johtuen valmistajien toimitusvaikeuksista, ilmoitamme tästä verkkosivuillamme.

 

Tervetuloa myymälään tekemään hyviä kauppoja!

 

Calpeda-Subteck porakaivopumput

Vain parhaat laitteet unohdetaan - markkinoiden unohdetuimmat Calpeda-Subteck porakaivopumput

 

Kuulostaako Calpeda tutulta pumppumerkiltä? Calpedan on vuonna 1959 perustettu perheyritys, jonka porakaivopumput ovat olleet Suomen markkinoilla jo yli 35 vuoden ajan. Suomessa pumppuja on aikojen saatossa asennettu kymmeniätuhansia kappaleita.

Porakaivopumppu, tuo painevesijärjestelmän hiljainen puurtaja, lasketaan kuoppaan ja unohdetaan sinne vuosikymmeniksi. Vain parhaat laitteet todella unohdetaan, ja yksi unohdetuimpia pumppuja on Calpeda. Calpeda -porakaivopumppu ahertaa pimeydessä vielä pitkään sen jälkeen, kun pumpputoverit ovat jo päässeet takaisin päivänvaloon ja saaneet uuden elämän metallinkierrätyksen kautta. Kilpailijoiden tuntolevyt ehtivät vilistä silmiemme edessä moneen kertaan, ennen kuin Calpeda päästää iltahuutonsa.

Calpeda porakaivopumput kilpailukykyiseen hintaan

SUODATUSTA, PUHDISTUSTA JA SUOLAA HELLEPÄIVIIN

Helteellä vedenlaadun varmistus punnitaan. Lämpimässä kelissä bakteerit pääsevät helposti vallalle myös vedessä ja sitten käsissä on isompi ongelma. Puhdistus ja suodatus ovat avainasemassa vedenlaadun varmistamisessa, ja meiltä löytyy hyviä vaihtoehtoja molempiin nopeilla toimitusajoilla.

 

UV-valolla täydellisesti eroon bakteereista

Ultraviolettisäteilytys on nykyaikaisin tapa desinfioida vettä. Vesi yksinkertaisesti valaistaan ultraviolettivalolla veden virratessa UV-lampun ohitse laitteen sisällä. Mikään mikro-organismi ei ole immuuni UV-säteilylle, joten bakteerien eliminointi tapahtuu välittömästi. UV-käsittely on nopeaa ja edullinen tapa käsitellä bakteerien likaamaa vettä. Valikoimastamme löydät juuri oikean kokoisen laitteen tarpeeseesi - mökkikokoista aina suurille virtaamille tarkoittetuihin laitteisiin.

Ultraviolettisäteilytys on nykyaikaisin tapa desinfioida vettä. Vesi yksinkertaisesti valaistaan ultraviolettivalolla veden virratessa UV-lampun ohitse laitteen sisällä.

Ratkaisuja suodatukseen

Käyttövedessä on toisinaan epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat esteettistä- tai terveyshaittaa
sekä lyhentävät kodinkoneiden käyttöikää.

Kotitalouksissa esiintyvät ongelmat liittyvät yleensä rautaan, mangaaniin ja humukseen.
Teollisuudessa ongelma on useimmiten partikkelit (irtoroskat) tai kalkki.
Edellä mainittuihin on olemassa hyviä ja kohtuuhintaisia suodatusratkaisuja.

Tarvitaan sitten suurta vesilaitosta tai pientä patruunaa,
valitsemme laitteet yli 35 vuoden kokemuksella tapauskohtaisesti
ja käyttäjän tarpeet huomioiden.

 Kotitalouksissa esiintyvät ongelmat liittyvät yleensä rautaan, mangaaniin ja humukseen. Teollisuudessa ongelma on useimmiten partikkelit (irtoroskat) tai kalkki. Edellä mainittuihin on olemassa hyviä ja kohtuuhintaisia suodatusratkaisuja.

Miltä näyttää TEHNIKA saha hydraulisella sahauspöydällä

Kesän kynnyksellä toimitimme asiakkaalle TEHNIKA ZBL-60H tukkivannesahan hydraulisella sahauspöydällä. Saha on valmistettu niin että ohjaus on keskitetty sahauspöydän päähän. Operaattori voi helposti tarkkailla terän kulkua ja valvoa mittarista että kaikki menee oikein. Saha on myös varustettu kaarnajyrsimellä.

 

Vääntymätön ja vahvarakenteinen sahauskelkka

 

Hydraulipöydän käyttövivut

 

 Ohjauspulpetti

 Ohjauspulpetti saha operointiin.

Saha on valmiina töihin!

 

1 2 3 4 5 ... 8 Next Page