Avoimet työpaikat

Onko sinulla kiinnostusta työstökoneisiin ja nautit kaupanteosta? Meillä Veistokoneessa on hyvä pöhinä päällä ja tulosta syntyy.

Haemme nyt Espooseen osaavaa ja aktiivista TEKNISTÄ MYYJÄÄ Tehtäviin kuuluvat konemyynti ja asiakaspalvelu.

Etsimällämme henkilöllä on asenne ja osaaminen kohdillaan. Toimintaasi kuvaavat vastuullisuus, avoimuus ja mutkattomuus. Kannat luontevasti vastuun asiakassuhteiden kaupallisesta kehittymisestä ja kestävyydestä. Jotta pystyt vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, sinulla on hyvä olla tekninen koulutus ja/tai työkokemuksen kautta hankittua kokemusta alasta sekä haluat oppia uutta! Työstökoneiden tunteminen katsotaan eduksi. Lisäksi omaat hyvät tietotekniset taidot ja puhut suomen lisäksi hyvää englantia.

Veistokone-fi on nykyaikainen tekniseen kauppaan erikoistunut yritys. Toimimme tiiviissä yhteistyössä eurooppalaisten työstökonevalmistajien kanssa. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Nuijalassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus rekrytointi@veistokone.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Järvinen 040-5531180

www.veistokone.fi – luotettavat työstökoneet ammattilaisille ja harrastajille

 


 

Oletko opiskelemassa verkkokaupan ammattilaiseksi ja etsit harjoittelupaikkaa?

Meillä voisi olla motivoituneelle henkilölle mielenkiitoisia tehtäviä. Suurin osa käytössämme olevista IT-järjestelmistä on itse toteutettuja. Kehitämme jatkuvasti järjestelmiä vastaamaan huomisen vaatimuksia. 

Työstökoneiden tunteminen katsotaan eduksi. Lisäksi omaat hyvät tietotekniset taidot ja osaat suomen lisäksi hyvää englantia.  

Veistokone-fi on nykyaikainen tekniseen kauppaan erikoistunut yritys. Toimimme tiiviissä yhteistyössä eurooppalaisten työstökonevalmistajien kanssa.
Toimipaikkamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Nuijalassa.  

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@veistokone.fi   

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Järvinen 040-5531180  

www.veistokone.fi – luotettavat työstökoneet ammattilaisille ja harrastajille