HOLZMANN-MASCHINEN GmbH on Itävaltalainen tehdas, joka on erikoistunut pieniin ja keskikokoisiin työstökoneisiin. Tehtaalla on pitkä kokemus koneiden suunnittelutyöstä sekä valmistuksesta Euroopassa ja kaukoidässä.

Tehtaalla on tytäryhtiö HOLZMANN CHINA LTD Hong Kongissa hoitamassa paikan päällä alihankkijoiden laadunvalvontaa ja että tuotteet ovat sopimusten mukaisesti valmistettuja.

Holzmann Maschinen työstökonemallit perustuvat peruskomponentteihin ja omaan suunnitteluun kohdissa, joissa tarkkuus ja kestävyys ovat avainasemassa. Holzmann ei tee kenellekään muulle työstökonemyyjälle lisenssivalmistusta.

Uusista malleista tehdään aina 0-sarja kenttätesteihin. Testitulosten perusteella tehdään muutokset ja parannukset tuotantoversioon. Asiakkaiden mieltymysten ja palautteiden perusteella tuotantoprosessia voidaan optimoida. Tehtaan asiantuntijat ja huoltohenkilöt muodostavat saumattoman tiimin ja toiminnalle on myönnetty laatusertifikaatti.

Tehdas on sitoutunut pitämään kattavaa varaosavarastoa Itävallassa. Varaosat saadaan nopeasti toimitettua asiakkaille ja koneiden tuotantokatkot jäävät lyhyiksi.  

Kaikilla Holzmann koneilla on vähintään 12kk tehdastakuu.

Logistiikkakeskus sijaitsee Haslachissa ja koneita on aina hyvin saatavilla.

Varasto sisältä    Varasto sisältä

Varasto sisältä   Varasto sisältä  

Varasto sisältä 

Varasto

Holzmann logo